Menü

A tisztavíz nem kiváltság!

A tisztavíz nem kiváltság!

A tisztavíz bárkinek, mindenkinek jár. Alapesetben sokan azt gondolják, hogy hát persze, hiszen a vezetékből, konkrétan a csapból érkezik a pohárba való. Igen ám, de fontos feltenni azt a kérdést, hogy mégis milyen minőségben? Ez területtől, vízvezetékektől, vízműtől, a vízben található klór és szennyezőanyag mennyiségétől függ.

Ha már látott klórtól fehéres, vagy vastól vöröses-barna folyadékot, ami igaz, az ivóvíz megnevezéssel büszkélkedik, viszont minőségében mégsem teljesíti azokat az elvárásokat, amik az egészséges szervezet támogatásához elengedhetetlennek lennének, akkor tudhatja: a további tisztítás logikus lépés. (A vasat nem mindegyik készülékünk szűri!)

Viszont létezik megoldás: a vezetékes víz szűrése lehetséges.

De melyik módszer a leginkább kifizetődő variáció? Vízszűrős kancsóban érdemes gondolkodnia, mely egyszerre kisebb mennyiségű folyadékot képes megtisztítani,csapra szerelhető, vagy pult alá szerelhető verzióban, vagy háztartásának egészét ellátó rendszer beszereltetése a jó út?

A tisztavíz és a hozzá vezető út lemondások nélkül elérhető!

Alapvetően egyedi igényeitől függ, hogy végül milyen technikai megoldásra voksol. Mekkora vízhozammal számol egy nap alatt? Vagyis a legfontosabb kérdés, hogy mennyi tisztavíz szükséges önnek egy 24 órás periódusban.

Csupán kortyolni kívánja a makulátlan nedűt, vagy szívesen alkalmazná főzéshez, sőt még tisztálkodáshoz is? Ha erre a kérdéskörre releváns feleletekkel tud szolgálni, akkor pillanatok alatt ráakadhat a testre, helyzetre szabott, kétségtelenül tökéletes döntésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztavíz

Keresés