A konyhai víztisztítók változatos világa

A víz tisztítása számos okból fontos. A csapvíz minősége egyre romlik, a tisztítására használt klórt pedig jobb nem meginni. A víz minőségének javítása céljából már régóta kaphatók víztisztító berendezések. Ezeknek számos fajtája van, mint például a konyhai víztisztító. Ezen a kategórián belül is számos típussal lehet találkozni, melyek nem csak megjelenésükben térnek el egymástól. 

Vannak olyan konyhai víztisztító berendezések, melyeket magára a csapra lehet felszerelni. A készüléket egy adapter segítségével csatlakoztathatjuk a csapra úgy, hogy a csap végén lévő szűrőt lecsavarjuk és a helyére illesztjük a víztisztító adapterét. A készüléket magát a konyhapultra lehet helyezni, általában kicsi és kellemes megjelenésű darab.

Sok ilyen vízszűrő rendelkezik váltószeleppel, amivel lehet váltogatni, hogy mosogatóvizet vagy ivóvizet szeretnénk-e nyerni a csapból, így a vízszűrő nem működik feleslegesen, mikor csak mosogatni vagy megmosni szeretnénk valamit. A mosogatóra szerelhető vízszűrők is többfélék, mindenki megtalálhatja a neki tetsző darabot.

Vannak emellett a beépíthető vízszűrők is, ezeket is több kivitelben, több méretben lehet kapni. A vízszűrő betétek cseréjét félévenként érdemes megejteni, általában ennyi idő alatt használódnak el az átlagos vízfogyasztás alkalmával. Vannak komolyabb holmik is, mint például a központi víztisztító, amit nem a csapra, hanem a vízaknába kell felszerelni.

Több lépésben szűr, hosszú távon költséghatékonyabb megoldás, mint a csapra szerelhető vízszűrők. A konyhai vízszűrők legegyszerűbb fajtája a vízszűrő kancsó. Ebben az eszközben középen található egy vízszűrő, melyen keresztül kell a kancsóba engedni a csapvizet. A szűrő megszűri, a tartályba juttatja, ahonnan kitölthető.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Konyhai víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."