Ioncserélt víz

ioncserélt víz
2016-12-16 12:00:00

Magyarország gazdag forrása a jó minőségű vizeknek, ez vitathatatlan. Ám ez a tény nem egyenlő azzal, hogy ezeket a vizeket nem kell kezelni, tisztítani. Az ok egyszerű. Hazánk vizei nagyon kemények, ami miatt nagyon megnő a vízkövesedés esélye, ráadásul a fertőtlenítésnek köszönhetően a szennyeződéseken kívül nagy mennyiségű klór is fellelhető a vizekben. Ezért is van szükség a vizek lágyítására, tisztítására. Az ioncserélt víz teljes mértékig alkalmas a fogyasztásra, jótékony tulajdonságai pozitívan hatnak környezetünkre, egészségünkre. 

2015-04-29 10:33:59
Magyarországon sok és jó minőségű víz található. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szorulnak a vizeink kezelésre. Mit jelent ez? A hazai vizek zömmel kemények, így a vízkövesedés jelentős problémát okoz, a vizet lágyítani kell. Továbbá fertőtlenítés miatt a vizet klórozzák, és egyéb szennyeződés is lehet benne, tehát tisztítani is kell.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."