Zuhanyszűrőt az egészséges higiéniáért

Zuhanyszűrőt az egészséges higiéniáért

A higiénia fontos része életünknek, ezzel is ápoljuk testünket, s közvetve lelkünket. A fürdés, tusolás során eltávolítjuk testünkről a szennyeződéseket, felfrissülünk, új energiákat nyerünk. Az egészség megőrzésének érdekében, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen vízben áztatjuk magunkat. A zuhanyszűrő tökéletes megoldás a magyar vizek keménysége okozta problémák meggátolására. Hazánk vizei unásig ismételt módon kemények. 

Erről már a legegyszerűbb háztartásokban is tudnak, s általában a fejekben egy-egy elvízkövesedett fűtőszál jelenik meg. A reklámok valóban a víz keménységének ezen perspektívájából emelték ki a káros összetevőket. Ám ez még nem minden, sőt. A mosógép egészsége mellett a mi szervezetünk karbantartása is lényeges. Így nem mindegy zuhanyzásaink alkalmával pontosan milyen vizet is eresztünk, önmagunkra.

A zuhanyszűrő nélküli zuhanyozókból kezeletlen csapvíz jut bőrünkre, aminek számos egészségügyi következménye lehet. A kezeletlen vízben ugyanis rengeteg klór található, hiszen a vizeket fertőtleníteni kell ahhoz, hogy felhasználhatók legyenek. A klór azon kívül, hogy képes felszívódni szervezetünkben, irritációt válthat ki a bőrünkön. Ez viszketés, pirosodás formájában jelenik meg, a leggyakrabban.

Sebek esetében sem előnyös a klóros vízzel való tisztogatás, ráadásul a kezeletlen vízben más, kártékony szennyeződések is találhatóak, amik ismét csak nem a jótékony hatásaikról ismertek. A zuhanyszűrőnek hála, azonban ezek az egészségkárosító tényezők teljes mértékben kizárhatók, s így biztosak lehetünk abban, hogy tisztálkodásunk során semmilyen káros anyagot nem juttatunk testünkre, testünkbe.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."