Menü

Víztisztító csomag - asztali víztisztító és zuhanyszűrő

Ár:
73.190 Ft (57.630 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Asztali víztisztító és zuhanyszűrő csomag - AKCIÓ

A megfelelő kombináció az egészséges életmódért.
 
Csomagban olcsóbb!

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékek továbbra is rendelkeznek nemzetközi engedélyekkel és tanúsítványokkal és más országokban forgalmazzák őket, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok

Igyekeztünk mindent megtenni a forgalmazás folytatása érdekében, de sajnos nem jutottunk előrébb a hivatalokkal és a külső körülmények hatására fel kell hagynunk ezzel a tevékenységgel.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben lejárt a jelenlegi szűrőbetétek 6 hónapos élettartama, akkor azokat mikrobiológiai és vízkémiai okokból ne használják tovább.

Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!

Miért érdemes a két víztisztítót együtt vásárolni?

Ez a kedvezényes csomag magába foglalja a két legkedveltebb víztisztító berendezésünket. Ha csomagban vásárol pénzt takaríthat meg. Manapság számos tanulmány foglalkozik a zuhanyszűrés előnyeivel. Az ivóvíz tisztítás fontosságáról a legtöbb ember már hallott, de kevesen tudják, hogy egy fürdés klóros vízben akár 7-10-szer károsabb is lehet, mint egy pohár klóros, tisztítatlan csapvíz elfogyasztása.

Mit tartalmaz a víztisztító csomag?

Vásárolja meg a kedvelt asztali víztisztítót, melyet vízszűrőkkel és minden tartozékával együtt szállítunk. A csomag tartalmazza az AQ-4105-ös zuhanyszűrőt is, melyet számos amerikai kozmetikai magazin (pl. Cosmetology Today) és a fogyasztók is a legjobbnak értékeltek. (Consumer Digest magazinban). A zuhanyszűrő egy állítható masszázs tusolófejjel kerül forgalomba, melyet nagyon meg fog szeretni.

AKCIÓ - Ha a két víztisztítót egyidejűleg vásárolja meg, jelentős kedvezményekben részesül.

Nálunk nincs kockázat

Minden egyes víztisztító készülék 60 nap pénz-visszafizetési garanciával kerül forgalomba.

Nézze meg az egyes víztisztítók részletes leírását is

Az ivóvíz szűrőbetétek névleges kapacitása 1.700 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetéteket! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

A zuhanyszűrő max. kapacitása 37-45-000 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetéteket! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Az akciós víztisztító csomag megrendeléséhez pedig kérem kattintson a kosárra:

Kapacitás ivóvízszűrő max 1.700 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból 6 havonta cserélni kell!
Kapacitás zuhanyszűrő max 37-45.000 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból 6 havonta cserélni kell!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Átmenetileg nem rendelhető
43.200 Ft
Átmenetileg nem rendelhető
29.990 Ft

Keresés