Menü

Zuhanyszűrő zuhanyrózsa nélkül - AQ-4105-OH

Ár:
23.990 Ft (18.890 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-22

Leírás és Paraméterek

Zuhanyszűrő zuhanyrózsa nélkül - AQ 4105-OH

Óvja bőrét és haját a klór káros hatásaitól, használjon víztisztítót a fürdőszobában is!
 
A zuhanyszűrő szebbé teheti a bőrét és a haját!

 

Érezhető különbség 

Érezhető különbség, egészséges bőr a zuhanyszűrő használatávalTudományos kutatások is bebizonyították, hogy a bőrön keresztül még gyorsabban szívódnak fel a káros anyagok, mint a táplálék vagy folyadékbevitel során. A vezetékes vízben jelenlévő klór, így a zuhanyzás, fürdés során a bőrünkön keresztül jut szervezetünkbe. 

Ha klórmentes vízben fürdünk, már néhány nap alatt erősebbé és ellenállóbbá válhat a bőrünk és csillogóbbá, szebbé a hajunk. Az Aquasana zuhanyszűrői megszűrik a vezetékes vízben lévő klór legalább 90-91%-át. Számtalan ügyfelünk a zuhanyszűrő néhány hetes használat után bőrbetegségének javulásáról számolt be.

Miért éppen az Aquasana zuhanyszűrőt válassza?

Az Aquasana amerikai cég az elsők között volt a világon, aki zuhanyszűrő berendezést kezdett gyártani. Első osztályú zuhanyszűrő víztisztítóink nagyszerű fürdővizet biztosítanak egész családjának!

Alapvető különbség sok versenytársunk zuhanyszűrő készülékéhez képest: Sok víztisztító gyártó állítja, hogy a szűrőben felhasznált technológia nagyon hatékony, de arról nem nyilatkozik, hogy az a mennyiségű szűrő töltet, ami belefér a zuhanyszűrő készülékébe, mekkora hatásfokkal dolgozik annál a vízhozamnál, ami a tusoláskor szükséges. 

Az Aquasana zuhanyszűrők konkrét beméréssel rendelkeznek, és bizonyítani tudjuk, hogy a zuhanyszűrő a klór minimum 90 %-át eltávolítja a vízből. 

Az amerikai hatósági vizsgálat jegyzőkönyvét itt találja!

Az alábbi linken egy angol nyelvű összehasonlító táblázatot is megtekinthet a zuhanyszűrő berendezésekről: zuhanyszűrők összehasonlítása

  Klórszűrés hatékonysága Felfelé szélesedő design - nincs nyomáscsökkenés 2 lépcsős szűrés Pénz-visszafizetési garancia
Aquasana zuhanyszűrők > 90 % pipa víztisztító pipa víztisztító 60 nap
Legtöbb zuhanyszűrő > 50 % x vízszűrő x vízszűrő x vízszűrő

 

Hogyan működik az Aquasana zuhanyszűrő?

zuhanyszűrő kdf aktív szénA szabadalmaztatott technológiával rendelkező 2 lépcsős vízszűrő könnyen csatlakoztatható bármely csaptelephez. Az Aquasana zunanyszűrő kókuszhéj/karbon szűrőrétege hatékonyan távolít el számos kémiai anyagot, míg a speciális réz/cink töltet min. 90 %-os hatékonysággal megszűri a klórt és javítja a víz ph egyensúlyát is. Kiegyensúlyozott PH-értékkel rendelkező üdítő, jóleső fürdővizet biztosít.

Az első lépcsőfokon eltávolítja a klór túlnyomó részét, és helyreállítja a természetes ph-értéket egy cink szűrő segítségével (neve: KDF-55D). A második lépcsőfok további szennyező vegyületeket távolít el. A készülék aktív szenet és mechanikai szűrőt is tartalmaz.

Ha zuhanyszűrő víztisztítóval eltávolítjuk a klórt és a többi szennyező vegyületet a fürdővízből, számtalan betegség esélyét csökkenthetjük.

Szakemberek véleménye az Aquasana zuhanyszűrő berendezésről

Híres fodrászok pozitív véleménye az Aquasana zuhanyszűrőrőlEgy New York-i stylist és fodrász az alábbiakat nyilatkozta a zuhanyvíz tisztításáról:

"Az egyik legfontosabb dolog, amit a hajáért tehet, hajmosás klórmentes szűrt vízben. A haja érezhetően könnyebb és fényesebb, a fejbőr egészségesebb lesz, a hajszín hosszabb ideig szép marad."

- River Lloyd, híres stylist John Frieda Szalon, New York

zuhanyszűrő pénz-visszafizetési garancia60 nap pénz-visszafizetési garancia

Az Aquasana zuhanyszűrő teljes mértékben amerikai termék, mely a legszigorúbb biztonsági előírásokat is teljesíti. Néhány nap múlva már élvezni fogja a különbséget... Különben 60 napon belül visszaküldheti a zuhanyszűrőt, és mi maradéktalanul visszafizetjük a teljes árát.

Hogyan lehet felszerelni a zuhanyszűrő berendezést?

 

zuhanyzűrő felszereléseA zuhanyszűrőt felszerelheti hagyományos elrendezésű, fürdőkád csaptelepére is az alábbi képeken látható módon. A víztisztító felszerelése néhány perc alatt elvégezhető és egyáltalán nincs szükség szakemberre. Esetleg egy kombinált fogóra lehet szüksége. 

Könnyen csatlakoztatható bármilyen zuhanycsővel vagy fali karral.

Ezt a terméket gégecső és zuhanyfej nélkül szállítjuk, így ehhez csatlakoztathatja a meglévő, bevált zuhanyrózsáját!

A szűrőbetét névleges kapacitása 37.000 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetétet! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Ha bármi további kérdése van, keressen minket bizalommal.

 

Rendelje meg most az Aquasana AQ-4105 zuhanyszűrőjét zuhanyrózsa nélkül!


 

 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Keresés