Zuhanyszűrő, a víztisztítás új dimenziója

Zuhanyszűrő, a víztisztítás új dimenziója

Mire való a zuhanyszűrő, egyáltalán miért van szükség arra, hogy a tisztálkodásához felhasznált vizet tisztává varázsolja? Nos, az már a köztudatban is egyre nyilvánvalóbb ténnyé avanzsál, hogy a vezetékes rendszeren keresztül érkező, ivóvíz elnevezéssel rendelkező folyadék nem kifejezetten optimális a fogyasztásra. A benne található, a szemnek láthatatlan adalékok: klór, nemesfémek, íz- illatrontó anyagok stb. határozottan károsak az emberi szervezet számára.

Mivel naponta nem kis mennyiségű víz elfogyasztása a javasolható, így hangsúlyossá válik a minőség kérdése. Vagyis főszerephez jut, hogy otthonában ténylegesen tiszta vizet tudjon önteni a poharába. Igen ám, de itt nem áll meg a világ. Azon túl ugyanis, hogy a főzéshez, sütéshez és persze iváshoz tisztított alternatívát használ, érdemes számba vennie életének azon területeit, ahol szintén közvetlenül érintkezik a vízzel. Az első helyen a tisztálkodás szerepel: a reggeli mosakodás, fogmosás vagy éppen esti zuhanyozás, kádas fürdőzés során a szervezete megannyi formában ismételten kapcsolatba lép a vezetékes vízzel. És hogy ezzel mi a baj?

A zuhanyszűrő új perspektívát kínál!

A bőr azonnal reagál az őt érő külső hatásokra. Ha a víz olyan komponensektől hemzseg, melyek szárító jellemvonással rendelkeznek, akkor ez pillanatok alatt meglátszik teste minden egyes négyzetcentiméterén. Ha eddig nem értette miért repedezik be a bőre, vagy éppen miért válik színtelenné, fakóvá a haja, akkor tegyen egy próbát, és mosakodjon meg tisztított víz közreműködésével. Pár alkalom után érezni fogja a markáns különbséget. A zuhanyra szerelhető szűrő kis rááldozással hatalmas változást hozhat életébe!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."