Menü

Zuhanyszűrő, a víztisztítás új dimenziója

Zuhanyszűrő, a víztisztítás új dimenziója

Mire való a zuhanyszűrő, egyáltalán miért van szükség arra, hogy a tisztálkodásához felhasznált vizet tisztává varázsolja? Nos, az már a köztudatban is egyre nyilvánvalóbb ténnyé avanzsál, hogy a vezetékes rendszeren keresztül érkező, ivóvíz elnevezéssel rendelkező folyadék nem kifejezetten optimális a fogyasztásra. A benne található, a szemnek láthatatlan adalékok: klór, nemesfémek, íz- illatrontó anyagok stb. határozottan károsak az emberi szervezet számára.

Mivel naponta nem kis mennyiségű víz elfogyasztása a javasolható, így hangsúlyossá válik a minőség kérdése. Vagyis főszerephez jut, hogy otthonában ténylegesen tiszta vizet tudjon önteni a poharába. Igen ám, de itt nem áll meg a világ. Azon túl ugyanis, hogy a főzéshez, sütéshez és persze iváshoz tisztított alternatívát használ, érdemes számba vennie életének azon területeit, ahol szintén közvetlenül érintkezik a vízzel. Az első helyen a tisztálkodás szerepel: a reggeli mosakodás, fogmosás vagy éppen esti zuhanyozás, kádas fürdőzés során a szervezete megannyi formában ismételten kapcsolatba lép a vezetékes vízzel. És hogy ezzel mi a baj?

A zuhanyszűrő új perspektívát kínál!

A bőr azonnal reagál az őt érő külső hatásokra. Ha a víz olyan komponensektől hemzseg, melyek szárító jellemvonással rendelkeznek, akkor ez pillanatok alatt meglátszik teste minden egyes négyzetcentiméterén. Ha eddig nem értette miért repedezik be a bőre, vagy éppen miért válik színtelenné, fakóvá a haja, akkor tegyen egy próbát, és mosakodjon meg tisztított víz közreműködésével. Pár alkalom után érezni fogja a markáns különbséget. A zuhanyra szerelhető szűrő kis rááldozással hatalmas változást hozhat életébe!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Zuhanyszűrő

Keresés