Menü

Víztisztítók összehasonlítása

2018. 03. 09. 06:00:00

A víztisztítók egyetlen célt szolgálnak, hogy ön tiszta vizet önthessen végre a poharába, bögréjébe, vagy éppen lábasába. De miért kell ezt ennyire kihangsúlyozni, és miért nem elég az, ami a csapból folyik? Az ivóvíz, így ebben a formában viszonylag becsapós megnevezés, ugyanis minden kétséget kizáróan arra utal, hogy a vezetékes variáció tökéletesen egészséges, sőt fogyasztásra alkalmas. A valóság, azonban ennél lényegesen kiábrándítóbb, ugyanis a csapvíz maximum az eltűrhető kategóriába tartozhat, de semmiképpen sem a javasolható variációk közé. 

2017. 06. 25. 04:00:00

A víztisztítók témáját sokáig egy megfoghatatlan köd borította. Mindenki hallott már róluk valamit, amit aztán vagy készpénznek vettek, vagy félretettek mondván ez számukra nem érdekes információ. A lényeg, hogy a félretájékoztatások miatt hatalmas zűr keletkezett a témában. Az internetet is olyan, egymásnak ellentmondó információk árasztották el, amelyek csak még jobban összezavarták azokat, akik láttak rációt a készülékekben. Mára már szerencsére némileg tisztult a helyzet, s a háztartásokban is tisztultak a vizek, hála a víztisztítók üzemelésének. 

2015. 10. 03. 12:31:00
Számtalan víztisztító kerül a boltokba és a webáruházak kínálatába, de vajon ezek egyformák? Vajon ugyanolyan jól szűrnek, ugyanolyan időtállóak és ugyanolyan módszerrel tisztítják meg a vizet? Nem, nem minden paraméterük egyezik, ezért a víztisztítók összehasonlítás nagyon fontos dolog azok számára, akik szeretnének beruházni ilyen készülékre. A víztisztítók esetében nagy különbség az, hogy milyen célra készültek. 
2015. 07. 30. 17:44:00
A tiszta víz fontosságát felismerve a víztisztítók iránt egyre nagyobb a kereslet, ami magával vonta a kínálat kiszélesedését is, így nem egyszerű a választás. A legegyszerűbb összevetni az egyes berendezések tulajdonságait, előnyeit, hátrányait. Fontos, hogy víztisztítók összehasonlítása ne ígéretek, reklámszövegek alapján történjen, hanem bizonyított tények és adatok tereljenek a megfelelő víztisztító megvásárlása felé. A víztisztítók összehasonlítása több szempontot is magába foglal, de egyik legfontosabb a hatékonyság.
2015. 01. 25. 07:50:15
Abban a legtöbben egyetértenek, hogy a tiszta víz fontos a mindennapi használat során. Azt is sokat tudják már, hogy a csapvíz, elsősorban a klór miatt nem a legjobb, annak ellenére, hogy minden város vízműve, csak az egészségügyi határérték alatti mennyiséget használja.
2014. 10. 23. 12:30:00
Aki komolyan gondolja, hogy befektessen egy víztisztító berendezésbe, mindenképp javasolt először a forgalomban lévő víztisztítók összehasonlítása. A néhány ezer forintostól a több százezresig minden megtalálható a piacon, kérdés, hogy kinek mire van szüksége. Az első meghatározó, hogy ki mennyi pénzt tud erre szánni. Hiszen hiába tetszik a legtöbbet tudó tisztító, ha elérhetetlen áron kínálják

Keresés