Menü

Csapra szerelhető víztisztító - AQ-4000

Ár:
43.200 Ft (34.016 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Szállítási díj: 2.400 Ft

Leírás és Paraméterek

AQ-4000 asztali víztisztító

Igyon klór- és hormonmentes csapvizet.

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékeket továbbra is forgalmazzák más országokban, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok az Aquasana víztisztítókban

Az Aqasana víztisztítókban a szűrőbetéteket 6 havonta cserélni kell. Magyarországon ezek már nem kaphatóak. Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!

 

Az Aquasana víztisztító értékelése legjobb víztisztítók

Az Aquasana ivóvíztisztító rendszer Amerika egyik vezető márkája.

Független teszteredményekkel tudjuk bizonyítani, hogy milyen anyagokat és milyen mértékben szűr a berendezés. A letölthető dokumumentum linkjét lentebb megtalálja.

A vízszűrő tulajdonságai

víztisztító csecsemő tiszta vízA víztisztító úgy szűri ki a káros anyagokat, hogy emellett az ásványi anyagok a vízben maradnak. Erre nem képes minden vízszűrő berendezés, az Aquasana víztisztítók viszont igen.

Egy átlagos családban 60 -90 nap alatt megtérül az asztali víztisztító ára! 

A védett technológiát felhasználó vízszűrő berendezés csapvizet finom, ízletes ivóvízzé alakítja.

Mit szűr az Aquasana konyhai víztisztító?

csapra szerelhető víztisztítóAz Aquasana AQ – 4000 víztisztító berendezés kombinált szűrője ioncserélővel, szénszűrővel és sub-micron filterrel is rendelkezik. Eltávolítja a klórt, a kemikáliákat, a gyógyszereket, a higanyt, és több szerves vegyületet, stb. Ugyanakkor az Aquasana víztisztító megőrzi a hasznos ásványi anyagokat, mint pl. a kalcium és a magnézium, melyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára. 

Az Aquasana AQ-4000-es kiemelkedően hatékony vízszűrő.

víztisztító szennyeződések

Spórolja meg az Aquasana víztisztító berendezéssel az ásványvizek költségeit

Elfelejtheti az ásványvizek vásárlásával járó hatalmas költségeket. Egy átlagos családban 2 - 3 hónap alatt megtérül a az asztali víztisztító ára. A vízszűrő továbbii előnye, hogy nem kell többé műanyag palackokat cipelnie, és nem szennyezi a műanyag üvegekkel a környezetét.

Hogyan kell felszerelni a vízszűrőt? Nem kell szakember!

csapra szerelhető vízszűrő berendezésAz asztali víztisztító készüléket egy adapter segítségével lehet a meglévő csapra csatlakoztatni. Egyszerűen lecsavarja a csap végén lévő kis szűrőt, és a helyére rögzíti a képen látható adaptert. Magát a vízszűrő egységet pedig a konyhapultra helyezheti. Az adapter egy váltószelepet tartalmaz, melyet működtetve a tisztított víz, és a mosogatóvíz között válthat. Az adapter felszerelése kb. 5 perc alatt megoldható és csak egyetlen szerszámra, egy kombinált fogóra lesz hozzá szüksége.

Ha magát a vízszűrő egységet a szekrénybe szeretné beépíteni, akkor kérjük, hogy a konyhaszekrénybe beépíthető típust vásárolja meg.

Rendelje meg most az Aquasana asztali víztisztítóját! Ha pedig további információra van szüksége, akkor kérem olvasson tovább, és tudjon meg még többet a vízszűrő berendezésről!

 

Táblázat, adatok a vízszűrő hatékonyságáról

Az Aquasana konkrét adatokkal támasztja alá, amit állít. Az alábbi linkeken az AQ-4000-es asztali víztisztító berendezés szűrési hatékonyságáról tájékozódhat. A vizsgálatban a vízben gyakran előforduló szennyeződések szerepelnek. Megdöbbentő, hogy a víztisztító készülékünk számos szennyező anyagot 99 %-os hatékonysággal távolít el. A bevizsgálást a nemzetközi UL intézet végezte. 

Víztisztító hatékonysági táblázata angolul (eredeti)

vízszűrő hatékonyságAz Aquasana vízszűrők megfelelnek a legszigorúbb NSF 42 és 53 standardoknak is. 

60 nap pénz-visszafizetési garanica a víztisztító berendezésre

víztisztító pénz-visszafizetési garancia

Minden egyes Aquasana víztisztító készülék 60 nap pénz-visszafizetési garanciával kerül forgalomba. Ha Önnek bármilyen kifogása van a vízszűrő berendezéssel kapcsolatban, akkor azt a kérésére vásárlástól számítva 60 napon belül visszavásároljuk. Így Önnek a víztisztító vásárlása teljesen kockázatmentes.

Ha szeretne többet megtudni a berendezésről, akkor kérjuk olvasson tovább, mert van még néhány fontos információnk a víztisztító készülékünkről.

víztisztító összehasonlításVíztisztítók összehasonlítása

Az alábbi linken egy összehasonlítást érhetnek el, melyben az Aquasana is szerepel.

Víztisztítók összehasonlítása

Milyen csaptelepre szerelhető fel az Aquasana AQ-4000 víztisztító?

Az asztali víztisztító készülék a kereskedelemben kapható összes olyan szabvány csaptelepre felszerelhető, amely lecsavarható perlátorral rendelkezik (M22 és M24 perlátorméret). Ezt le kell csavarni a csaptelepről, ennek a helyére pedig a csomagban szállított adaptert kell felhelyezni a csaptelepre. Így csatlakoztatható az AQ-4000 víztisztító készülék. Az AQ-4000 víztisztító nem szerelhető fel a kihúzható zuhanyfejes csaptelepekre, illetve néhány, nem szabvány méretű csaptelepre (pl. IKEA).

Az Aquasana víztisztító beszerzése jó döntés

Ne halogassa tovább a vásárlást, mert minden nap csak felesleges pénzt dob ki ásványvízre és egyéb italokra.

A szűrőbetétek névleges kapacitása 1.700 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetéteket! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Rendeljen tőlünk most víztisztító berendezést! Ehhez kérem kattintson a kosárba rakom ikonra:

További kérdések esetén pedig kérjük keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!
 

Méret 24 x 18 x 9 cm
Súly 1,5 kg
Max átfolyás 1,5 l / perc
Min. víznyomás 1,4 Bar
Max. víznyomás 6 Bar
Kapacitás max. 1.700 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélni kell a szűrőket! - 15.990 Ft (első készletet tartalmazza),
Beszerelési költség nincs
Megtérülés ásványvizeken ált. 2-3 hónap

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2012. 10. 27.
Tegnap megérkezett a víztisztító, be is üzemeltem. Igazán egyszerű feladat volt.
A használatról és a víztisztító készülékről ennyi idő alatt még nem sok tapasztatom van :-) de idővel majd arról is beszámolok.
Szép napot: Szilvia
| 5 / 5 csillag!
2011. 12. 03.
Kérésükre az alábbi választ adhatom:
Azért vásároltunk víztisztítót, mert a vezetékes víz számunkra klóros, kemény, gyakran lebegő szennyeződéseket tartalmaz ezért ivásra palackozott vizet fogyasztottunk, aminek a cipelésétől szerettünk volna megszabadulni.
Amióta tisztítjuk a vezetékes vizet, szívesen fogyasztjuk mert szagtalan és jó ízű. Ezzel a vízzel főzünk is.
Mérni ugyan nem tudjuk a szűrés hatékonyságát, de amióta pl. teázáshoz tisztított vizet forralunk, nem piszkolódik a forraló.
A víztisztító készüléket forgalmazó cég minden kérdésünkre, észrevételünkre korrekten válaszolt, a vízszűrő megrendelését határidőben teljesítette.
| 5 / 5 csillag!
2011. 10. 17.
Tisztelt Uram!
A víztisztító berendezéseket, mert kettőt vásároltam, azért vettem, hogy tiszta vegyszer és klórmentes vízzel lássam el családomat. A víztisztítás hatásfokát még méréssel nem ellenőriztettem vissza, de ezt leszámítva nincs velük problémánk. Eddig már több ismerősömnek ajánlottam igazán jó szívvel. Ismét ugyan ezt a víztisztító készüléket venném meg, ha vásárolnom kellene.
| 5 / 5 csillag!
2011. 09. 03.
Aquasna víztisztító készüléket használunk a konyhai csapon.
A vizünk igen klóros, a belőle készült tea is klóros „illatú”, ezt, és a néha előforduló hálózati csőtörés utáni maradékot, a szerves anyagokat kívántuk eltávolítani.
A víztisztító használata óta a vizünk jóízű, mindenki szívesen issza. Ezzel főzök.
A vízszűrő kiválasztásánál fő szempont volt, hogy a zavaró részeket távolítsa el a csapvízből. Nem kívántam „túl lőni a célon”, azaz mindent kiszűrni.
Nem mellékes, hogy kis helyet foglal, egyszerű víztisztító.
A rendelés egyszerű, a szállítás gyors.
A szűrőcsere automatikusa jön, korrekt az ügyintézés.
Üdv
| 5 / 5 csillag!
2011. 05. 03.
Tisztelt Tamás!
Lakóhelyünkön régen nagyon finom ivóvizünk volt, de ez sajnos az utóbbi években sokat romlott, szinte ihartalanná vált. A csapvizet palackozott ásványvízzel pótoltuk, de ez elég sok anyagi ráfordítással járt egy 4 tagú családnál (ráadásul mindig nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy beszerezzem a heti adagot).
Elkezdtem adatokat gyűjteni a víztisztító készülékekről és az Aquasna vízszűrő mellett döntöttem. Amit - már mondhatom, hogy több éves tapasztalattal a hátam mögött- egyáltalán nem bántam meg. Egyszerű a víztisztító felszerelése, és még nekem sem okoz gondot a szűrőbetét kb. félévenkénti cseréje.
A vízszűrő használata óta nem vettem egy üveg ásványvizet sem, nem kell cipelni a sok palackozott vizet. A családom minden tagja nagyon szereti a tisztított vizet, mert nagyon jó íze van.
Nem bántam meg, hogy az Önök vízszűrő készülékét választottam!

Keresés