víztisztítók összehasonlítása

víztisztítók összehasonlítása
2018. 03. 09. 06:00:00

A víztisztítók egyetlen célt szolgálnak, hogy ön tiszta vizet önthessen végre a poharába, bögréjébe, vagy éppen lábasába. De miért kell ezt ennyire kihangsúlyozni, és miért nem elég az, ami a csapból folyik? Az ivóvíz, így ebben a formában viszonylag becsapós megnevezés, ugyanis minden kétséget kizáróan arra utal, hogy a vezetékes variáció tökéletesen egészséges, sőt fogyasztásra alkalmas. A valóság, azonban ennél lényegesen kiábrándítóbb, ugyanis a csapvíz maximum az eltűrhető kategóriába tartozhat, de semmiképpen sem a javasolható variációk közé. 

2017. 06. 25. 04:00:00

A víztisztítók témáját sokáig egy megfoghatatlan köd borította. Mindenki hallott már róluk valamit, amit aztán vagy készpénznek vettek, vagy félretettek mondván ez számukra nem érdekes információ. A lényeg, hogy a félretájékoztatások miatt hatalmas zűr keletkezett a témában. Az internetet is olyan, egymásnak ellentmondó információk árasztották el, amelyek csak még jobban összezavarták azokat, akik láttak rációt a készülékekben. Mára már szerencsére némileg tisztult a helyzet, s a háztartásokban is tisztultak a vizek, hála a víztisztítók üzemelésének. 

2015. 10. 03. 12:31:00
Számtalan víztisztító kerül a boltokba és a webáruházak kínálatába, de vajon ezek egyformák? Vajon ugyanolyan jól szűrnek, ugyanolyan időtállóak és ugyanolyan módszerrel tisztítják meg a vizet? Nem, nem minden paraméterük egyezik, ezért a víztisztítók összehasonlítás nagyon fontos dolog azok számára, akik szeretnének beruházni ilyen készülékre. A víztisztítók esetében nagy különbség az, hogy milyen célra készültek. 
2015. 07. 30. 17:44:00
A tiszta víz fontosságát felismerve a víztisztítók iránt egyre nagyobb a kereslet, ami magával vonta a kínálat kiszélesedését is, így nem egyszerű a választás. A legegyszerűbb összevetni az egyes berendezések tulajdonságait, előnyeit, hátrányait. Fontos, hogy víztisztítók összehasonlítása ne ígéretek, reklámszövegek alapján történjen, hanem bizonyított tények és adatok tereljenek a megfelelő víztisztító megvásárlása felé. A víztisztítók összehasonlítása több szempontot is magába foglal, de egyik legfontosabb a hatékonyság.
2015. 01. 25. 07:50:15
Abban a legtöbben egyetértenek, hogy a tiszta víz fontos a mindennapi használat során. Azt is sokat tudják már, hogy a csapvíz, elsősorban a klór miatt nem a legjobb, annak ellenére, hogy minden város vízműve, csak az egészségügyi határérték alatti mennyiséget használja.
2014. 10. 23. 12:30:00
Aki komolyan gondolja, hogy befektessen egy víztisztító berendezésbe, mindenképp javasolt először a forgalomban lévő víztisztítók összehasonlítása. A néhány ezer forintostól a több százezresig minden megtalálható a piacon, kérdés, hogy kinek mire van szüksége. Az első meghatározó, hogy ki mennyi pénzt tud erre szánni. Hiszen hiába tetszik a legtöbbet tudó tisztító, ha elérhetetlen áron kínálják
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."