Menü

Víztisztítók laboreredményekkel és anélkül

Manapság a víztisztítók egyre nagyobb figyelmet kapnak, mivel egyre többen ismerik fel benne a lehetőséget a gazdaságos és környezetkímélő tisztavíz előállításra. Azonban a nagy kereslet egy elég komoly hátránnyal is jár, mégpedig az alacsony minőségű víztisztítók megjelenésével. Természetesen a kereslet, kínálat kéz a kézben jár, a baj csak az, hogy a kínálat nagy rész nem megfelelő. 

Rengeteg a csaló, aki a vásárlók naivitására, jóhiszeműségére alapozva szeretne meggazdagodni, ezért alaposan szét kell nézni a víztisztítók piacán, mielőtt vásárlásra kerülne a sor. Alapvetően csak olyan víztisztítók jöhetnek szóba, amelyek rendelkeznek független laboreredményekkel, amelyeket az érdeklődők számára is elérhetővé tesznek.

Azok a készülékek esetében, amelyeknél nem tekinthetünk meg ilyen adatokat, általában nem is készültek ilyen tesztek, így a gyártó és a forgalmazó is csak üres ígéreteket tehet, igazolni nem tudják őket. Ha pedig elvégezték a teszteket és ennek ellenére sem nézheti meg bárki az eredményeket, akkor az is gyanús, hogy azon a papíron az áll-e, mint, ami a csomagoláson vagy a prospektusban.

Ha biztosra szeretnénk menni, akkor jelenleg a legjobb opciót az Aquasana víztisztítók jelentik, melyeket Amerika legjobb vízszűrőinek értékelte a világhírű Consumer Digest magazin. Az Aquasana víztisztítók esetében magyar nyelvű összefoglalást tekinthetünk meg, melyben részletekbe menően fel van tűntetve, hogy milyen szennyeződést, milyen hatékonysággal tud kiszűrni. Érdemes kiemelni, hogy a legrosszabb érték a 97%, ami önmagában is sokat mond el ezekről a magas minőségű berendezésekről.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító

Keresés