Víztisztítók laboreredményekkel és anélkül

Manapság a víztisztítók egyre nagyobb figyelmet kapnak, mivel egyre többen ismerik fel benne a lehetőséget a gazdaságos és környezetkímélő tisztavíz előállításra. Azonban a nagy kereslet egy elég komoly hátránnyal is jár, mégpedig az alacsony minőségű víztisztítók megjelenésével. Természetesen a kereslet, kínálat kéz a kézben jár, a baj csak az, hogy a kínálat nagy rész nem megfelelő. 

Rengeteg a csaló, aki a vásárlók naivitására, jóhiszeműségére alapozva szeretne meggazdagodni, ezért alaposan szét kell nézni a víztisztítók piacán, mielőtt vásárlásra kerülne a sor. Alapvetően csak olyan víztisztítók jöhetnek szóba, amelyek rendelkeznek független laboreredményekkel, amelyeket az érdeklődők számára is elérhetővé tesznek.

Azok a készülékek esetében, amelyeknél nem tekinthetünk meg ilyen adatokat, általában nem is készültek ilyen tesztek, így a gyártó és a forgalmazó is csak üres ígéreteket tehet, igazolni nem tudják őket. Ha pedig elvégezték a teszteket és ennek ellenére sem nézheti meg bárki az eredményeket, akkor az is gyanús, hogy azon a papíron az áll-e, mint, ami a csomagoláson vagy a prospektusban.

Ha biztosra szeretnénk menni, akkor jelenleg a legjobb opciót az Aquasana víztisztítók jelentik, melyeket Amerika legjobb vízszűrőinek értékelte a világhírű Consumer Digest magazin. Az Aquasana víztisztítók esetében magyar nyelvű összefoglalást tekinthetünk meg, melyben részletekbe menően fel van tűntetve, hogy milyen szennyeződést, milyen hatékonysággal tud kiszűrni. Érdemes kiemelni, hogy a legrosszabb érték a 97%, ami önmagában is sokat mond el ezekről a magas minőségű berendezésekről.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."