Menü

Víztisztítók kontra zsugor ásványvíz

Víztisztítók kontra zsugor ásványvíz

A zsugorszám hazahordott ásványvíz talán mindenkinek ismerős életkép. A csapvízről hallott megannyi mende-monda, és rémtörténet után nem meglepő, hogy legtöbben az ásványvizek után nyúlnak. De miért ne oldanánk meg ezt lényegesen olcsóbban, egyszerűbben cipelés, pakolás, és boltba szaladgálás nélkül? 

A víztisztítók minden tekintetben verhetetlenek, ha a tiszta ivóvíz előállítása a célunk. Amellett, hogy csak egyszer kell rááldozni beszereltetésükre, alkalmazásuk finom, ízletes, mégis kristály tiszta minőségű ásványvizet eredményez. A víztisztítók otthonainkban kiütik a zsugor ásványvizeket, s megteremtik a könnyen előállítható, mégis finom, egészséges ivóvíz fogyasztásának korszakát. Ráadásul nem kell többé az emeleteket mászni több kilós súllyal a hátunkon, és az üres flakonok eltüntetése sem hárul ránk.

A víztisztítók a gasztronómiába is belecsöppennek, hiszen általuk a főzéshez, sütéshez használt víz is tiszta forrásból származik, ami az egészségünk szempontjából sem mellékes szempont. Lényeges információ, hogy a csapvíz tartalmaz hasznos ásványi anyagokat. A bökkenő, azonban ott van, hogy számos más, az egészségünkre kevésbé jótékony összetevő is úszkál a levesünkben, vagy legalábbis a vizünkben. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba!

A víztisztítók leszámolnak az élő mikroorganizmusokkal, azaz vírusokkal, bacilusokkal, így megóvják szervezetünket a különböző fertőzésektől. Arról pedig alig ejtettünk szót, hogy a víztisztítók alkalmazása mennyire megkíméli a családi kasszát, tehát a spórolás minden tekintetben megvalósul.

Keresés