Menü

víztisztítók

víztisztítók
2021. 04. 28. 10:19:00

A csapból is az folyik, hogy az ember naponta átlagosan 2-3 liter folyadékot igyon meg, lehetőség szerint tiszta ivóvíz formájában. Amennyiben Ön is szeretne gondoskodni a megfelelő folyadék-utánpótlásról, egy víztisztító palack beszerzésével biztosíthatja, hogy egész nap hidratált legyen.

2020. 05. 08. 08:00:00

A víztisztítók működésükben egyetlen cél eléréséért “küzdenek”, ez pedig a tiszta víz megteremtése. Milyen szép lenne, ha a vezetékeken keresztül, csapból folyó alternatíva maximálisan megfelelne az egészségügyi elvárásoknak. Ám nem ez a valóság. Természetesen iható a csapi víz, viszont nem tekinthető maradéktalanul minőségi verziónak.

2019. 01. 11. 07:00:00

Miért használjunk víztisztítót? Természetesen nem azért, mert már a csapból is az folyik, hogy minden háztartásba kell belőle egy és a szomszédnak is van. De ha ön azt érzi, hogy a vezetékes víz kellemetlen ízű vagy nem bízik a régi csövekben, melyeken keresztül a lakásába érkezik, ez esetben a víztisztító hatására megoldódhatnak a problémái. Nincs többé ásványvizes palackok cipelése minden bevásárláskor és sokkal gazdaságosabb megoldás a tisztított víz fogyasztása. 

2018. 10. 09. 06:00:00

Sok gyártó kínálja különböző vízszűrőit a piacon, melyekkel próbálnak bennünket meggyőzni, hogy termékük mellett tegyük le a voksunkat, de vajon miben rejlenek a víztisztítók veszélyei? Alapvető elvárás, hogy a szűrt vízben ne legyen klór és gyógyszermaradvány. A klór önmagában, ellenőrzött körülmények között, közvetlenül nem káros szervezetünkre, mégis problémát okozhat, ha különböző vegyületekkel lép reakcióba. 

2018. 09. 07. 05:00:00

Nagyon fontos, hogy mikor víztisztítók közül szeretnénk vásárolni, akkor körültekintően járjunk el és ne a marketingszöveg, hanem a tények alapján hozzunk döntést. A különféle vizsgálatok bebizonyítják, hogy pontosan mit szűr ki a vízből az adott készülék és ez a legfontosabb. Az vitathatatlan, hogy nincs értelme, hogy rozsdás csöveken keresztül folyó vízben lévő, gyógyszermaradványok, gyomirtók és féregirtó szerek maradványival, klórral, higannyal és egyéb fertőző anyaggal közvetlenül kapcsolatba kerüljünk ivás, vagy zuhanyzás alkalmával nap, mint nap. 

2018. 03. 09. 06:00:00

A víztisztítók egyetlen célt szolgálnak, hogy ön tiszta vizet önthessen végre a poharába, bögréjébe, vagy éppen lábasába. De miért kell ezt ennyire kihangsúlyozni, és miért nem elég az, ami a csapból folyik? Az ivóvíz, így ebben a formában viszonylag becsapós megnevezés, ugyanis minden kétséget kizáróan arra utal, hogy a vezetékes variáció tökéletesen egészséges, sőt fogyasztásra alkalmas. A valóság, azonban ennél lényegesen kiábrándítóbb, ugyanis a csapvíz maximum az eltűrhető kategóriába tartozhat, de semmiképpen sem a javasolható variációk közé. 

2017. 11. 30. 06:00:00

A víztisztító árak folyamatosan terítéken vannak, ami persze nem meglepő. Mindegy, hogy egy berendezés mennyi pozitívummal rendelkezik, általában az első kérdés az árára, a beszerzés nagyságára vonatkozik. A legjobb az, ami a legkedvezőbb feltételeket biztosítja, de a legolcsóbb verzió nem mindig tartozik ebbe a kategóriába! Az ár/érték arány, azonban jó tanácsadó, amit érdemes szem előtt tartania. Néhány évvel ezelőtt viszonylag kevesen ismerték a víztisztítókat, arról nem is beszélve, hogy a bennük rejlő pozitívumok a legtöbbször a véka alatt maradtak. 

2017. 03. 31. 03:00:00

Az asztali víztisztítók világa olyan komfortos, ám egyben praktikus megoldást kínál víztisztítással kapcsolatos problémáira, melyet érdemes maximálisan kiaknáznia. A csapból folyó víz minőségének kérdése prioritást kell, hogy élvezzen életében. Természetes, ha ön is úgy véli, hogy az ivóvíz nem véletlenül került ebbe a kategóriába. Iható, azaz fogyasztásra alkalmas, innentől fogva nincs ok a pánikra.

2017. 01. 03. 13:00:00

A zsugorszám hazahordott ásványvíz talán mindenkinek ismerős életkép. A csapvízről hallott megannyi mende-monda, és rémtörténet után nem meglepő, hogy legtöbben az ásványvizek után nyúlnak. De miért ne oldanánk meg ezt lényegesen olcsóbban, egyszerűbben cipelés, pakolás, és boltba szaladgálás nélkül? 

2015. 02. 12. 06:40:00
A különféle ásványi anyagok vízből való felszívódásáról kevés tanulmányt lehet találni. Ha az ember egy kicsit jobban utána kutat, akkor azért mégis rátalálhat néhányra. Ezekből kiderül, hogy nem lehet általánosítani, hogy a vízből minden anyag felszívódik vagy nem. Mindenestre egyre inkább az a nézet, hogy jó ha nincs kiszűrve minden, viszont a klór, az arzén, a túl sok vas, nitritek nem árt ha eltávolításra kerülnek.

Keresés