Menü

Víztisztító kulacs

2021. 07. 28. 10:22:00

A palackozott víz praktikus és gyors megoldásnak tűnik, viszont mindenképpen beszélni kell a műanyag palackok környezetre gyakorolt hatásáról. Mivel egyre fontosabbá válik a környezetvédelem, ezzel párhuzamosan egyre több család választ otthonába környezettudatos megoldásokat és energiatakarékos berendezéseket. 

2021. 06. 17. 15:42:00

Jelentősége cseppet sem elhanyagolható annak, hogy a tiszta víz, amit fogyasztunk, milyen tárolóedényben van, éppen ezért a legjobb választás, ha a kulacs BPA-mentes változatú. A BPA egy vegyi anyag - biszfenol-A - rövidítése. A biszfenol-A összetevőt több évtizede alkalmazzák a műanyagiparban, leggyakrabban PET palackok előállításánál. 

2021. 04. 28. 10:19:00

A csapból is az folyik, hogy az ember naponta átlagosan 2-3 liter folyadékot igyon meg, lehetőség szerint tiszta ivóvíz formájában. Amennyiben Ön is szeretne gondoskodni a megfelelő folyadék-utánpótlásról, egy víztisztító palack beszerzésével biztosíthatja, hogy egész nap hidratált legyen.

2021. 02. 14. 08:25:00

Annak ellenére, hogy még javában tart a tél, a kialakult vírushelyzet miatt, egészsége megőrzése érdekében továbbra is fontos, hogy kiszakadjon a négy fal közül, és rövidebb-hosszabb időt töltsön el a friss levegőn. Bár az edzőtermek bezártak, de szerencsére a szabadban is lehetősége van mozogni, vagy sportolás helyett rövidebb-hosszabb túrákat is tehet. Bármilyen mozgást is végez, fontos a megfelelő folyadékutánpótlás. A legegészségesebb választás, ha tisztított vizet fogyaszt, melyhez a legkönnyebben túra során vízszűrő használatával juthat hozzá.

2020. 04. 29. 06:00:00

Így első hallásra eléggé meglepőnek tűnhet, hogy a víztisztító kulacs nem valami sci-fi film főszereplője, hanem a mai, modern világ része. Hiába, a technológia fejlődéséhez kreatív ötletelések társulnak, s az ilyen innovatív házasságokból csak és kizárólag frappáns és formabontó megoldások születhetnek. 

2019. 11. 15. 04:00:00

Bizonyára egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint a napi ideális vízmennyiséget csak abban az esetben tudjuk elfogyasztani, ha mindig nálunk van egy tiszta vízzel megtöltött palack. A tapasztalatok azonban sajnos azt mutatják, hogy sem a csapvíz sem pedig a palackozott ásványvíz nem felel meg maradéktalanul az igényeknek. 

Keresés