Menü

Víztisztító készülék

2020. 02. 21. 08:00:00

Hogy mit adhat önnek egy, az igényeire szabott víztisztító készülék? Tiszta vizet, a legtisztább forrásból. Az emberi szervezet számára naponta minimum 2 liter folyadék elfogyasztása a javasolható, de vannak, akik ennél is jóval többet, tíz kilónként fél liternyit javasolnak. 

2019. 06. 28. 06:00:00

A víztisztító kortyolható kontrasztot hozhat az életébe és a poharaiba töltött víz minőségébe. Ha eddig azt gondolta, hogy a vezetékes rendszerből folyó ivóvíz a lehető legjobb alternatíva, amivel táplálhatja a szervezetét, akkor ez az elképzelés némileg kiigazításra szorul. Az igazság az, hogy egykor lehetséges, hogy ez az idilli gondolat megállta a helyét, ám manapság már egyre kevésbé nevezhető életszerűnek. 

2019. 05. 10. 06:00:00

Manapság egyre többször kerül szóba, hogy vajon mennyire egészséges a csapvíz? Sokan sokféleképpen vélekednek a témáról, ugyanis vannak, akik csak vállat vonnak a kérdés hallatán, míg mások nagy jelentőséget tulajdonítanak a dolognak, és tettekkel is bizonyítják azt. Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni, hogy megfelelő tisztaságú vizet fogyaszt-e a mindennapokban, akkor érdemes a víztisztító használata mellett döntenie. 

2019. 03. 08. 08:00:00

Megelégelte azt, hogy folyamatosan az ásványvizeket vásárolja? Környezettudatosabban és kényelmesebben szeretne élni, és megoldani a vízfogyasztást? A csapvíz sok ingatlan esetében rendkívül rossz ízzel bír, bát nem ez az egyetlen hátulütője. A benne megtalálható szennyeződések nem kedveznek az egészségnek, ezért megéri víztisztító készülék beszerelésével szűrni a csapvizet. 

2018. 10. 05. 10:00:00

A tiszta víz alapvető feltétele életünknek. Testünk nagy része víz, ami szükséges a sejtek megfelelő életműködéséhez, biológiai életfolyamatainkhoz. A tiszta víz nem tartalmaz klórt és szennyező anyagokat, íze selymes, harmonikus, finomabbak tőle ételeink. A vízzel többféle módon is érintkezésbe kerülünk. A vizet bőrünkön keresztül is felvesszük, valamint a vízgőzt belélegezzük, akár tiszta az, akár nem. 

2018. 02. 26. 06:00:00

A víztisztító készülék használatával járó előnyöket napestig sorolhatnánk. Önmagában az a tény utánozhatatlanul fantasztikussá varázsolja az eszközt, hogy a szó valós, és nemes értelmében tiszta vizet önthet (segítségével) a poharába. Az emberi test hidratálása prioritást élvez. Egészségügyi ajánlások szerint naponta két liter folyadék elfogyasztása a javasolható, de sokan ezt úgy módosítják, hogy 24 órában fél liter, tíz kilogrammonként. 

2017. 10. 13. 05:00:00

A víztisztító teljes egészében megreformálhatja mindennapjait. A víz, mint életünk egyik lényegi eleme folyamatosan főszerepet játszik a hétköznapjainkban. Ha csak azt veszi alapul, hogy 24 óra alatt mennyi folyadékot fogyaszt el, s hogy annak mekkora részét biztosítja csapvízből, milyen értéket kap? Valószínűleg, ha tudatosan odafigyel egészségére, akkor a szám nagyobb lesz annál, mint amit, egy kurta vállrándítással félre lehetne söpörni. 

2017. 09. 12. 06:00:00

Hogy mire képes egy igazán jól működő víztisztító? Képletesen fogalmazva, tiszta vizet önt a poharába. Ha eddig még ennek a fontosságára nem gondolt, akkor érdemes elolvasnia a cikkünket. Az ivóvíz megnevezés megtévesztő lehet. Ha ezt hallja nyilván azt gondolja, hogy ez a víz pontosan olyan, emberi fogyasztásra optimalizált jellemvonásokkal rendelkezik, ami a lehető legjobb alternatívává varázsolja vízivás tekintetében. Ez, azonban így, ebben a formában nem igaz, s ez a kijelentés nem állja meg a helyét. 

2017. 08. 08. 06:00:00

Ha a fenti kérdésre az a felelete, hogy egyelőre semmilyet, mert még nem rendelkezik víztisztító készülékkel, akkor a legjobb, ha hamar változtat álláspontján. A csapból folyó víz ugyanis nem nevezhető egészséges alternatívának. Ma már tudjuk, hogy az íz- és illatrontó anyagokon kívül, amik sűrűn okoznak kellemetlen pillanatokat, megannyi kórokozó, lebegő szennyeződés úszkál a vízmolekulák között. Ezek a vezetékes vízben, mint „együtt járó kiegészítések” érkeznek, de a legkevésbé sem lehet őket szívesen látott vendégeknek nevezni. 

2017. 04. 18. 04:00:00

A víztisztítás mára már nem kérdés, hanem szinte elvárás. Tudjuk, hogy a csapból folyó víz ugyan fogyasztásra alkalmas, ám ez a megjelölés nem egyenlő azzal, hogy az egészségünk számára optimális. A víztisztító berendezések hihetetlen ütemben fejlődnek, újabbnál újabb innovatív technológiákat magukba olvasztva. 

Keresés