Menü

víztisztító berendezés otthonra

2020. 06. 02. 08:00:00

A természet adományai közül a tiszta víz számít igazi értéknek. Tudta, hogy az emberi szervezet körülbelül 70 százaléka víz? Így már sokak számára érthetővé válik, hogy miért bír kiemelt jelentőséggel a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás. Napjaink embere gyakran erre a területre figyel a legkevésbé, pedig a jó közérzet, sőt, az egészség is múlhat a hidratáltságon. 

2018. 12. 25. 10:00:00

Számos víztisztító ajánlással találkozhat a gyártók és forgalmazók révén, melyek között nehéz lehet az eligazodás. A legegyszerűbb vízszűrő kancsóktól kezdve a központi víztisztítókig sokféle készülék található a piacon, de melyek a legfontosabb szempontok, ha víztisztító berendezést szeretne otthonra? 

2017. 01. 03. 13:00:00

A zsugorszám hazahordott ásványvíz talán mindenkinek ismerős életkép. A csapvízről hallott megannyi mende-monda, és rémtörténet után nem meglepő, hogy legtöbben az ásványvizek után nyúlnak. De miért ne oldanánk meg ezt lényegesen olcsóbban, egyszerűbben cipelés, pakolás, és boltba szaladgálás nélkül? 

2015. 10. 06. 06:17:00
Az elégséges vízfogyasztás nagyon fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben. Azonban az a napi 2-3 liter víz bejuttatása a szervezetbe csak látszólag tűnik egyszerűnek. Nem, most nem arról van szó, hogy képesek vagyunk-e ennyi folyadékbevitelre, hanem arról, hogy milyen minőségű víz áll a rendelkezésünkre. Hiszen mi sem lenne egyszerűbb, mint csapvizet inni, ami mindig kéznél van és amúgy is fizetünk érte. 

Keresés