Menü

Víztisztító teszt

Víztisztító teszt
2020. 04. 10. 08:00:00

A víztisztító berendezés teszt egyetlen kérdést feszeget, a víztisztítás fontosságának mértékét. Vagyis hogy miben tud szolgálatára lenni egy víztisztításra specializált készülék? A helyzet az, hogy ugyan a vezetékes víz ivóvíznek van kikiáltva, de ez nem azt jelenti, hogy az idők során vett mintaanyag mennyiség minőség tekintetében a próbát kiállta. Sőt. 

2020. 03. 18. 07:00:00

Eltérő minőségű vizeket szolgáltatnak a vízművek is. Mi víztisztító-forgalmazóként abban nem tudunk állást foglalni, hogy szükség van-e víztisztításra, hiszen nekünk a víztisztítók eladása az érdekünk. Ebben a kérdésben mindenki maga dönt belátása szerint.

Az ivóvízzel kapcsolatos dilemmák némileg megfoghatatlanok, lévén a nem kívánatos komponensek nagyrészt láthatatlanok. Jó, ha már fogott a kezében klórtól fehérlő vagy vastól barnás színezetű nedűt, akkor tudja, vannak kivételek, melyek sajnos nagyon is kiszúrhatóak.

 

2018. 12. 21. 06:00:00

A víztisztító teszt nem beszél félre, hanem rávilágít: a lényegre. Ahhoz, hogy releváns válaszokat kapjon feltétlenül szükségesek az egyéni elvárásai és elképzelései, valamint a lehetőségei. Hiszen hogyan is lehetne kijelenteni egyetlen modellről vagy technológiáról, hogy az a tökéletes? Ilyen, ugyanis nem létezik. 

2016. 12. 23. 13:00:00

A tiszta víz alapvető feltétele az egészséges életnek és életmódnak. Azonban tiszta vizet elérni illetve előállítani nem olyan egyszerű, mint amennyire szükség lenne rá. A csapvíz sajnos nem nevezhető tisztának, ezért saját magunknak kell megtisztítani azt. A víztisztítók tesztje egyértelmű eredményeket mutat arról, hogy melyik berendezés, milyen hatásfokkal tudja megszűrni a vezetékes vizet. Ha előzetes elvárásokkal indulunk neki a víztisztító vásárlásnak, akkor a víztisztítók tesztje nagy segítségünkre lehet abban, hogy melyiket válasszuk. 

2015. 08. 20. 11:00:00
Víztisztító berendezést nem egyszerű választani, mivel a megnövekedett kínálat és a cifrábbnál-cifrább ígéretek könnyen összezavarhatnak. Sajnos a gyártók, forgalmazók szavára nem lehet adni, mert sok a szélhámos és így a ténylegesen becsületes vállalkozók is háttérbe szorulnak, mivel nem tudhatjuk ki a becsületes és ki nem. Szerencsére vízszűrés terén van egy biztos pont, amibe kapaszkodhatunk és ez a víztisztító teszt. 
2015. 01. 23. 12:46:00
Manapság sajnos a reklámok és a különféle marketingszövegek igencsak a gyártók illetve az eladók malmára hajtják a vizet. A cégek igyekszenek minél több berendezést eladni, de ez természetes is, hiszen ebből élnek. Az is valamelyest természetes, hogy mindenki a saját portékáinak előnyeit emeli ki.
2014. 10. 20. 08:12:31
A legtöbb emberben felmerült már a kérdés, hogy vajon melyik az igazán jó víz, kell e valóban ásványvizet inni, vagy inkább jobb tisztítani, vagy maradjunk a régi, jól bevált csapi vagy saját kúti víz mellett. Talán okosabb lesz az ember, ha megtekinti a víztisztító teszt eredményeit, gondolhatnánk naivan. De amikor az ember mélyebben merül a témába, akkor látja, hogy igen szövevényes a víztisztítás ügye.

Keresés