Menü

Szűrőbetét az Aquasana AQ-4000 és AQ-4601 ivóvíz-tisztítókhoz

Ár:
15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.090 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Csereszűrő az Aquasana AQ-4000 és AQ-4601 konyhai víztisztító berendezésekhez

AQ4035 szűrőbetét az AQ-4000 és AQ-4601 víztisztítókhoz

A szűrőket mikrobiológiai és vízkémiai okokból 6 havonta mindenképp cserélni kell!

Az Aquasana víztisztítók ivóvízszűrője most még hatékonyabb lett, mint eddig.

Az alábbi kép mutatja, hogy miért nagyon fontos a vízszűrés, és hogy milyen sok szennyező anyagot kiszűr ez a háromlépcsős szűrőbetét.

  • A bal felső sarokban ábrázoltuk a modern élet leggyakoribb szennyeződéseit, melyet a mezőgazdaság, a gyárak, a közlekedés és az energiatermelés okoznak. A talaj hajszálerein keresztül beszivároghat a talajvízbe számos vegyszer, gyógyszermaradványok, hormonok, és egyéb szennyező anyagok is, amik idővel megjelenhetnek az ivóvízben.
  • A bal oldalon ábrázoljuk még a vízműveket. Ők egyrészt felszivattyúzzák a vizet, ami területenként különböző minőségű lehet, és kisebb-nagyobb mértékben tartalmazzák a fenti anyagokat. Másrészt annak érdekében, hogy a csöveken keresztül ne fertőződjön el a víz klórt adagolnak hozzá. Ez azért hasznos, mert a klór elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat. Ugyanakkor ha a klór bacikra ilyen hatással van, akkor az emberi szervezetet is megterhelheti. A klór sajnos egyesül a vízben található egyéb anyagokkal, így számos vegyület és a klórnak mellékterméke is keletkezik.
  • Alul pedig olyan házakat ábrázolunk, ahol a csővezetékből ólom, vagy más további káros anyag kerül a csapvízbe.

víztisztító szűrőbetét hatékonyság


A fenti ábra tehát azt mutatja, hogy a modern élet milyen sokféleképp szennyezheti az ivóvizet. Az Aquasana konyhai vízszűrő betétek rendkívül jó hatékonysággal szűrik ezeket a káros anyagokat. A szűrési hatékonyság tesztekkel bizonyítottan 95-99,5% között mozog. Kevés olyan víztisztító létezik, melynél független laboratórium mérései támasztják alá a vízszűrő hatékonyságát. Az Aquasana vízszűrő betéteket laboratóriumokban tesztelték. A teszteredményeket letölthetik a víztisztítók leírásából.

Szelektív vízszűrés: Míg az szűrőbetétek több száz anyagot kiszűrnek a vízből, addig benne hagyják a szervezetünk számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, úgy mint kalcium, a magnézium és kálium.

A vízszűrők élettartama 6 hónap, vagy 1700-2000 liter. 6 hónap után mindenképp szükséges a csere, hogy megakadályozzuk a baktériumok elszaporodását, és, hogy ne veszítsük el a szűrő hatékonyságát.

A szűrőbetét cseréje roppant egyszerű, Bárki ki tudja cserélni a vízszűrőket 5-10 perc alatt és nincs szükség szerelőre.

Kérjük rendelje meg a szűrőbetétet ide kattintva:

Kosárba
 
További kérdések esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés