60-90 nap Pénzvisszafizetés

60 -90 nap pénz visszafizetési garancia víztisztító berendezésekre

Nálunk kockázat nélkül vásárolhat Aquasana víztisztítót, hiszen a webshopon keresztül rendelt víztisztító készülékekre 60 nap, a központi víztisztító berendezésre pedig 90 nap pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk.

Ennek értelmében indoklás nélkül visszadhatja nekünk a megrendelt víztisztítót, és mi visszafizetjük annak az árát. Ez természetesen csak abban az esetben érvényes, ha az víztisztító berendezéseket sértetlenül, és az eredeti csomagolásban juttatja vissza hozzánk.(a víztisztítót felbonthatja, és használhatja) Ha nem rendeltetésszerű használatból ered valamilyen kár, akkor annak a költsége a megrendelőt terheli.

Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk eloszlatni minden bizalmatlanságot és kockázatot, melyek a víztisztító vásárlással együtt járhatnak. Ha továbbra is bizonytalan abban, hogy jó helyen keresgél-e megoldást a víztisztításra, akkor kérem látogasson el hozzánk személyesen is!

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."