Menü

Víztisztító palack, hogy egész nap hidratált legyen

2021. 04. 28. 09:14:00
Víztisztító palack, hogy egész nap hidratált legyen

A csapból is az folyik, hogy az ember naponta átlagosan 2-3 liter folyadékot igyon meg, lehetőség szerint tiszta ivóvíz formájában. Amennyiben Ön is szeretne gondoskodni a megfelelő folyadék-utánpótlásról, egy víztisztító palack beszerzésével biztosíthatja, hogy egész nap hidratált legyen.

Itt a tavaszias idő, így egyre gyakrabban kiszakadhat a négy fal közül: lehet nagyokat sétálni, kirándulni, a szabadban testmozgást végezni. A mozgás során elvesztett folyadék utánpótlására a legjobb választás a tisztított víz fogyasztása, melyhez a legkönnyebben víztisztító palack használatával juthat.

Víztisztító palack, avagy az ideális társ a megfelelő hidratáltsághoz

A víztisztító palack nem csak azok számára ideális, akik sokat mozognak vagy éppen sokat vannak úton. Praktikus választás lehet bárkinek, aki egy hordozható megoldást keres felesleges műanyag szemét termelése nélkül. A víztisztító palack használatával nem csak a környezetet kíméli, hanem saját magát is, hiszen nem kell többé ásványvizes palackokat cipelnie.

A víztisztító palackot magával viheti, ha kirándulni, utazni megy, városnézésre, sétára indul. Természetesen a home office-ban és az irodában is jó szolgálatot tesz, hiszen az asztalára téve karnyújtásnyira lesz Öntől a friss, tiszta ivóvíz.

Minőségi víztisztító palack vásárlásával amellett, hogy tiszta ivóvízhez jut, jelentősen hozzájárul a környezet védelméhez, a műanyagszennyezés csökkentéséhez, és nem mellesleg a pénztárcáját is kíméli.

Víztisztító palack, a hordozható víztisztító

A víztisztító palackot kisebb, jellemzően 5-7 dl-es űrtartalmának köszönhetően bárhova könnyen magával viheti. A nap folyamán bárhol és bármikor tisztított vízzel olthatja szomját, akár az irodában, akár a városban járva, akár kirándulás során.

A víztisztító palackok jellemzően boroszilikát üvegből vagy BPA mentes műanyagból készülnek. Használatuk egyszerű, hiszen bármikor újratölthetőek, és a csapvízből finom szűrt vizet varázsolnak.

A víztisztító palackok jellemzően a palackba helyezett aktív szénszűrő segítségével tisztítják meg a csapvizet. Az aktív szén megköti a vízben található szennyeződéseket és kiszűri a klórt is.

Miért van szükség egyáltalán a víz tisztítására?

Hazánkban a vezetékes vizet jellemzően klórral fertőtlenítik. A klór és annak származékai mellett előfordulhatnak egyéb kedvezőtlen hatású anyagok is a vízben (pl. gyógyszermaradványok, növényvédőszer maradványok, higany, ólom, stb.).

A víztisztító palack használatával a csapvízből rögtön szűrt vizet varázsolhat, melyet egyszerűen magával vihet, bárhová is megy.

Aquasana vízszűrős műanyag kulacs

Az Aquasana vízszűrős kulacs nagy előnye a hordozhatósága. A készülék űrtartalma 650 ml, ami pont elegendő, hogy bármely helyzetben oltani tudja a szomjúságot, ugyanakkor kis súlyánál fogva bárhova el tudja vinni. Emellett ha elfogyna a beletöltött víz, bárhol tölthet bele fertőtlenített csapvizet, amit a készülék azonnal átalakít szűrt vízzé. 

A kulacs használata egyszerű és kényelmes. A víztisztító palackban található aktív szénszűrő eltávolítja a vízből az esetleges szennyeződéseket, így többek között a klórt és a klórszármazékokat, illetve az ólmot és a higanyt is. Ugyanakkor a vízben hagyja a természetes ásványi anyagokat.

Az Aquasana kulacs használatával a környezetet is védi, hiszen egyetlen szűrő mintegy 600 darab műanyag palacktól menti meg a Földet, DE figyeljen a használati utasításban megadott felhasználási szabályok és a szűrőcsere betartására. Továbbá a víztisztító kulacs kizárólag vezetékes, fertőtlenített csapvíz megtisztítására használható!

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége, további kérdése lenne, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító kulacs

Keresés