Menü

Víztisztító csapra szerelhető változatban

Víztisztító csapra szerelhető változatban

Mai rohanó világunkban egyre jobban oda kell figyelnünk, hogy milyen táplálékot veszünk magunkhoz. Ivóvizünk minősége is ugyanilyen fontos, melyet bármilyen tápláléknál nagyobb mennyiségben viszünk be a szervezetünkbe, akár az ételeinkkel, akár tisztán, önmagában. 

Ezért jó szolgálatot tesz otthonunkban egy víztisztító, melyet csapra szerelhető változatban beszerelhetünk és egy érintésre tiszta víz nyerhető a vezetékekből. A háztartásban élők teljes vízigénye kielégíthető így hosszú időre.

Beüzemelésük egyszerű, nem igényel szakembert, utána pedig csak arra kell figyelni, hogy a szűrők élettartamának lejártakor cseréljük ki azokat. Amennyiben a készüléket el szeretné rejteni a kíváncsi szemek elől, és hogy több hely legyen a konyhapulton, érdemes a pult alá szerelhető változatot választani. Ekkor egy plusz csaptelep kerül a pultra beszerelésre, melyből a tisztított víz érkezik.

A víztisztító csapra szerelhető változatánál nincs szükség plusz csaptelepre, hanem egy kis kar elforgatásának a segítségével nyerhetünk tisztított vizet vagy választhatjuk a sima csapvizet is, például mosogatáshoz. Bármilyen szabványos csaptelepre implementálható, amely lecsavarható perlátorral rendelkezik.

Ahhoz, hogy a víztisztítót a csapra rögzíthesse, le kell csavarni a perlátort és helyére illeszteni a víztisztító vezetékét a hozzátartozó fej segítségével. Ezután rögtön élvezheti a kristálytiszta és egészséges ivóvizet, mely nemzetközi intézetek által bevizsgált, letesztelt és a szennyező anyagok csak nem 99%-át kiszűri a vízből.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Csapra szerelhető víztisztító

Keresés