Menü

Víztisztító családi házakhoz

2020. 11. 25. 00:00:00
Víztisztító családi házakhoz Napjainkban az otthoni vezetékes víz tisztítása egyre nagyobb szerepet kap. A családi házba beszerelt víztisztító berendezéssel Ön is biztosíthatja családjának a tiszta, finom ivóvizet.

Víztisztító családi házakhoz – tiszta víz az Ön otthonába is 

Napjainkban az otthoni vezetékes víz tisztítása egyre nagyobb szerepet kap. A családi házba beszerelt víztisztító berendezéssel Ön is biztosíthatja családjának a tiszta, finom ivóvizet.

Köztudott tény, hogy hazánkban a vízvezetékek számottevő része elöregedett, ami miatt különböző maradványok, így például rozsda, homok, kisebb szennyeződések kerülhetnek az ivóvízbe a vízcsöveken keresztül az Ön otthonába is.

A vezetékes víz emellett sajnos további mérgező anyagokat, vegyszer- és gyógyszermaradványokat, nehézfémeket, hormonokat, gombákat, vírusokat, klórt is tartalmazhat.

A vízben lévő klór és klórszármazékok kiszárítják a bőrt, és károsak lehetnek nem csak a kisgyermekekre nézve, de a különféle bőrproblémákkal küzdő felnőttekre nézve is.

Víztisztító berendezéseink segítségével Ön is egészséges, tiszta vizet biztosíthat családjának az otthona kényelmében. 

Víztisztítót a családi házba

Az egészséges és tiszta ivóvíz fogyasztása mindenki számára fontos, különösen igaz ez, ha az embernek családja van. Egy jól megválasztott víztisztító berendezéssel az Ön családja is tiszta, jó minőségű vizet fogyaszthat az otthon kényelmében.

Önben is felmerülhet a kérdés: miért nem jó megoldás a palackos ásványvíz fogyasztása? Erre a válaszunk, hogy a palackos ásványvíz fogyasztása éves szinten sokkal nagyobb kiadást jelent, nem beszélve a cipekedéssel járó sok maceráról és a PET palackok okozta környezetszennyezésről. A családi házba beszerelt víztisztító nem csak egy környezetkímélő megoldás a vezetékes ivóvíz tisztítására, de jelentős mennyiségű időt, energiát és pénzt is spórol vele.

 Központi víztisztító családi házakhoz

A központi víztisztítókat közvetlenül annál a pontnál szerelik fel, ahol a vezetékes vízvezeték belép a házba. Ennek köszönhetően az egész házban rendelkezésre áll a tiszta, minőségi ivóvíz. Gondoljon csak bele, bárhol nyitja meg a csapot a házban, Ön és családja mindenhol tiszta vízhez jut, legyen szó akár ivásról, főzésről, mosásról, fürdésről. A központi víztisztító egyik legnagyobb előnye, hogy jelentős összeget takarít meg vele, mintha minden csapra külön-külön rakna fel vízszűrőt. Emellett a szűrőt ezekben a berendezésekben sokkal ritkábban kell cserélni, mint egy csapra szerelt vízszűrőnél, ez is növeli a költséghatékonyságot. 

Aquasana EQ-600 központi víztisztító

Az Aquasana EQ-600 központi víztisztító kifejezetten a családi házak vezetékes ivóvizének tisztítására lett megalkotva. Aquasana EQ-600 központi víztisztító az egész családi házban biztosítja a tiszta, minőségi csapvizet iváshoz, főzéshez, mosáshoz, fürdéshez. A berendezés eltávolítja a vízből a klórt, és hatékonyan csökkenti a különböző, emberi szervezetre káros anyagok mennyiségét a vízben, így például: nehézfémek, gyógyszermaradványok, gyomirtó és rovarirtó maradványok, stb. Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy a szervezet számára fontos ásványi anyagokat (pl. kalcium, magnézium) megőrzi a vízben.

Ezen korszerű berendezéssel Ön is becsempészheti otthonába a mindig friss, tiszta, jó minőségű ivóvíz élményét a családjának. 

Amennyiben szakszerű segítségre van szüksége, további kérdése lenne, várjuk szíves megkeresését elérhetőségeinken.
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés