Menü

víztisztító berendezések

víztisztító berendezések
2019. 09. 03. 06:00:00

Általános értelemben olyan, hogy “legjobb víztisztító berendezés” nem létezik, azon egyszerű oknál fogva, hogy ahány háztartás annyi szokás és annyi igény. Ami az egyik embernek éppen tökéletes, az a másiknak lehetséges, hogy kevésnek bizonyul és fordítva. 

2017. 12. 08. 07:00:00

A víztisztító készülékek népszerűsége folyamatosan nő. Nem volt rövid az út, ami idáig vezetett. De tény napjainkban mind többen választják a víztisztítást, mint egészségtudatos alternatívát. Vajon mi lehet a berendezések közkedveltségének titka? A tudatos gondolkodás szinte végig söpört az emberiségen. Van, akit abszolút nem érintett meg ez, a sokak által irányzatnak vélt hullám, de viszonylag sokan másképpen kezdtek el gondolkodni a hatására.

2017. 12. 05. 06:00:00

Vitathatatlan, hogy víztisztító berendezések nélkül lehetetlen olyan „csapvizet” inni, ami az emberi szervezet számára éppen optimális. Az könnyen előfordulhat, hogy a pohárba kerülő nedűnek kifogástalan az íze, nem érkezhet rá panasz, de attól még a bel tartalma akkor sem ideális. Rosszabb esetben a kívülről is jól látható jellemzők sem stimmelnek. Az íz- és illatrontó anyagok szó szerint megkeseríthetik a víz fogyasztását. Ha már találkozott fehéres, vagy vöröses-barnás innivalóval – ami elvileg kristálytiszta víz – akkor tudja mire gondolunk.

2017. 06. 29. 08:00:00

Egyre több helyen látni olyan innovatív fürdőszobai megoldásokat, ahol a vezetékes víz előbb víztisztító berendezések segítségével ténylegesen megtisztul, s csak ezek után jut el a mosdó, zuhanyzó csapjához. A kérdés, a fenti példa láttán sokakban felmerül: mi szükség van arra, hogy a tisztálkodáshoz használt víz is tisztított legyen? Nem luxus ez? Nem. Az ugye már elfogadott, nagyjából köztudott tény, hogy a vezetékes, ivóvíznek is hívott csapvíz nem a legalkalmasabb a fogyasztásra.

2017. 04. 21. 03:00:00

A víztisztító berendezések megalkotását az, az egyszerű igény hívta életre, hogy valóban tiszta vizet tudjunk önteni a pohárba. Évtizedeken keresztül elterjedt volt az a nézet, hogy az ásványvíz éppen tökéletes a szervezetnek. A kiterjedt, és határozottan meggyőző marketing mélyen elültette ezt az elképzelést, amelyet azonban azóta számtalanszor megcáfoltak. A kutatók arra jutottak, hogy az egészség szempontjából az optimális mértékben tisztított, azaz szűrőrendszeren átfuttatott víz a legideálisabb. 

2017. 01. 05. 15:00:00
Az, hogy vizünket tisztítani kell senkinek sem új információ. Ez gyakorlatilag tény, amely beépült a hétköznapokba, s egyre többen tesznek lépéseket a cél elérésének érdekében. Az asztali víztisztító ilyen, tökéletes eszköz lehet a tiszta vízért folytatott küzdelemben. A csapvízben számos ízrontó, szerves anyag található, melyek nem biztos, hogy jó hatással vannak szervezetünkre. Az asztali víztisztító szűrőbetétje arra hivatott, hogy ezeket, a nem kívánatos anyagokat kiszűrje. 
2015. 02. 26. 07:41:00

Egyre többen használják a víztisztító berendezések nyújtotta lehetőségeket, hiszen sokan figyelnek oda az egészségükre, egyre több szempontot figyelembe véve. Annak ellenére, hogy egyre fejlettebb az orvostudomány, számos kutatás folyik minden téren, mégis sok a betegség, tehát valami mégsem stimmel. Feltételezhető, hogy a számos vegyi anyag, a műanyagok, a talaj és a légszennyezés nem befolyásolja előnyösen az emberek egészségét. A tiszta víz létszükséglet és ez megoldható a különféle víztisztító berendezések által. 

2014. 12. 29. 11:30:00
Egyre több fajta vizet tisztító berendezés jelenik meg a hazai piacon. A patakból iható tiszta víz, vagy az ízletes forrásvíz fogalma sajnos a múlté, de a kutak vize sem mindig kifogástalan. A legtöbben vezetékes vizet fogyasztanak, ami a város illetve a település kútjából származik, amit a Vízmű működtet. Hazánkban klórral fertőtlenítik a vezetékes vizet amire azért van szükség, mert a csövekben áramló víz ha áll, baktériumok kezdenek el benne szaporodni. 

Keresés