Víztisztító berendezés otthonra - szerezze be Ön is!

Az elégséges vízfogyasztás nagyon fontos szerepet játszik az egészségmegőrzésben. Azonban az a napi 2-3 liter víz bejuttatása a szervezetbe csak látszólag tűnik egyszerűnek. Nem, most nem arról van szó, hogy képesek vagyunk-e ennyi folyadékbevitelre, hanem arról, hogy milyen minőségű víz áll a rendelkezésünkre. Hiszen mi sem lenne egyszerűbb, mint csapvizet inni, ami mindig kéznél van és amúgy is fizetünk érte. 

Igen ám, de sajnos a magyarországi vezetékes vizek nem elég tiszták ahhoz, hogy a szervezetünkre jótékony hatással legyenek, sőt sok olyan egészségügyi probléma okozói, amire nem is gondolnánk. A legjobb megoldás a víztisztító berendezés otthonra való beszerzése, mely kiszűri a lebegő szennyeződéseket, a vezetékek fertőtlenítésére alkalmazott klórt, klórszármazékokat, a vegyi anyagokat és gyógyszermaradványokat is.

A víztisztító berendezés otthonra szinte már elengedhetetlen, ha egészséges, tiszta vizet szeretnénk fogyasztani. Sokan a palackozott vízben látják a megoldást, azonban ha összeszámoljuk a költségeket és figyelembe vesszük a műanyagpalackok környezetszennyező mivoltát, akkor beláthatjuk, hogy a víztisztító berendezés otthonra sokkal jobb opció.

Hiszen az ára egy 4 fős család pár havi ásványvíz költségeiből megtérül és onnantól fogva egy liter tiszta víz 5-6 forintból állítható elő. Ez az összeg meg se közelíti a legolcsóbb palackos változat literenkénti árát, nem beszélve a minőségi ásványvizek áráról, ráadásul még a természetre is tekintettel lehetünk egy ilyen hasznos és praktikus készülék használatával.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog víztisztító berendezés otthonra
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."