Menü

Beépíthető víztisztító új csappal - AQ-4601

Ár:
59.200 Ft
53.900 Ft (42.441 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Az akció időtartama:
2015. 08. 01. -
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-12-17

Leírás és Paraméterek

Amerika egyik legjobb víztisztító berendezése AQ-4601

legjobb vízszűrők

Ez a víztisztító berendezés tulajdonképpen a híres Aquasana AQ-4000-es csapra szerelhető vízszűrő kunyhapult alá beépíthető változata. Elegáns, prémium minőségű csapteleppel szállítjuk.

Az Aquasana vízszűrő berendezések különlegessége, hogy független, nemzetközi laborok eredményeivel tudja bizonyítani, hogy milyen hatékony a víztisztító készülék. A legtöbb vízszűrő gyártó egyszerűen csak azt állítja, hogy kiváló a víztisztító berendezése, de nem tudják, vagy nem merik ezt adatokkal alátámasztani. Olvasson tovább, mert lentebb a laboreredményeket is letöltheti.

Az Aquasana víztisztító egészséges, és gyorsan megtérül

csecsemő tisztított vízEgészséges: Az Aquasana figyel a legapróbb részletekre is. Az AQ-4601 víztisztító berendezés kiszűri a szennyező anyagokat, de a vízben hagyja az értékes kalciumot és magnéziumot, valamint a többi ásványi anyagot, melyek elengedhetetlenek az ember egészsége szempontjából.

Gyorsan megtérül: A víztisztító egy kezdeti befektetést után egy átlagos családban 60-90 nap alatt megtérül, hiszen nincs többé szükség a drága ásványvizekre. Legtöbb vásárlónk annyira megszerette a tisztított vizet, hogy a cukros üdítőket is mellőzni tudták, és még a gyerekek is szívesebben isszák a finom, szűrt vizet. Víztisztító készülék használatával a környezetéért is sokat tehet, hiszen nem szennyezi tovább a természetet az ásványvizes palackokkal és az üdítők dobozaival.

Az Aquasana vízszűrő berendezés kiszűri a káros anyagokat

Az Aquasana vízszűrő kombinált szűrőbetétjei eltávolítják a klór több, mint 99 %-át, a szerves vegyületeket, a talajvízbe szivárgott kemikáliákat, és növényvédő szereket, a hormonokat, és a gyógyszereket. A megújult vízszűrők kiszűrik a rettegett fogamzásgátló és nyugtató tabletták maradványait, valamint eltávoítják a klórt, és a higanyt is. A víztisztító csapdába ejti a Giardia és a Cryptosporidium nevű baktériumokat is.

Az Aquasana víztisztító berendezés tehát a Föld egyik legtisztább és legfinomabb vizét készíti el az Ön saját lakásában.

A maximális hatékonyság fenntartása érdekében a vízszűrő betét cseréje 6 havonta esedékes. Ezt Önnek nem kell fejben tartania, mert mi fél évente e-mailben felhívjuk erre a figyelmét.

csapvíz szennyező anyagok

Rendelje meg most az Aquasana beépíthető víztisztítóját! Ha pedig további információra van szüksége, akkor kérem olvasson tovább, és tudjon meg még többet a vízszűrő berendezésről!

Kell-e szakember a víztisztító beszereléséhez?

A víztisztító felszereléséhez nem kell szerelőt hívnia, egyszerűen telepíthető a vízszűrő, így nincsenek további költségei, mint más bonyolult márkák esetében. A csomagolás tartalmazza a felszerelés pontos leírását. A felszereléshez szükséges kiegészítők színesek, így a mellékelt ábra és a leírás segítségével nagyon gyorsan üzembe helyezheti a vízszűrő berendezést. Kb. 20 perc alatt minden a helyére kerül. Az egyetlen komolyabb szerelési művelet, hogy a konyhapultba fúrni kell egy 22 mm-es lyukat. A többi gyerekjáték.

Ha kétségei vannak a víztisztító felszerelésének egyszerűségéről, akkor kérjük nézze meg az alábbi videót, ami részletesen mutatja az egyes műveleteket

Videó a víztisztító berendezés telepítéséről

Letölthető adatok a vízszűrő berendezés hatékonyságáról

Ahogy fentebb említettük, konkrét adatokat közlünk az Aquasana vízszűrő berendezések hatékonyságáról. Nagyon kevés gyártó található, amely adatokkal tudja alátámasztani a víztisztító készülék hatékonyságát. Az Aquasana nem fél az összehasonlítástól, mert a legjobbak közé tartozik. A bemérést a nemzetközi és független laboratórium, az UL végezte. A letölthető táblázatban felsoroltunk néhány gyakori szennyező anyagot, melyek a csapvízben előfordulnak. Jóllehet ezek az anyagok hivatalos, tehát nem feltétlenül közérthető nevükön szerepelnek a listában, de az remekül látszik, hogy a víztisztító berendezéseink a legtöbb anyag tekintetében 99 % körüli hatékonyságot érnek el. 

Víztisztító berendezés hatékonysági táblázata angolul (eredeti)

Víztisztító berendezés hatékonysági táblázata magyarul (fordítás)

hatékony víztisztító berendezésNe kockáztasson, vásároljon a legjobb víztisztítók közül! Az Aquasana vízszűrők megfelelnek a legszigorúbb NSF 42 és 53 standardoknak is. Az Aquasana víztisztítók a felsorolt anyagokon kívül még több száz káros anyagot is kiszűrnek.

Fontos: Ha esetleg mégsem az Aquasana víztisztítók mellett dönt, akkor is kérjük, hogy mindig kérjen függelten intézetek által készített szűrési táblázatot, mert a legtöbb vízszűrőről csodákat olvashat az interneten, de ez sok esetben nem fedi a valóságot. Kérjük Ön csak a független adatokat fogadja el, és ne vásároljon megbízhatatlan vízszűrő készüléket.

Videó a víztisztító berendezés hatékonyságáról

Ha még mindig bizonytalan, hogy jól dönt-e, ha az Aquasana víztisztító berendezést várárolja, akkor nézze meg az alábbi viedót. A nagy akváriumban csapvíz található, melybe később még lebegő szennyeződést is öntenek. A csepppek hatására elszíneződő csapvíz klórt tartalmaz. Az Aquasana konyhai víztisztító készüléken átfolyt víz a jobb szélső üvegben látható. Ebben a vízben már nem mutatható ki sem a klór, sem pedig az akváriumba öntött egyéb szennyeződés. A felvétel jól példázza, hogy milyen hatékony az Aquasana víztisztító a vízben lévő szennyeződések eltávolításában.

Vásároljon víztisztítót kockázat nélkül - 60 nap pénz-visszafizetési garanica pénz visszafizetési garancia vízszűrő

Az Aquasana víztisztító berendezésekre a normál garancia mellé 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy ha Önnek bármilyen problémája merül fel a vízszűrő készülékkel kapcsolatban. (pl. nem azt nyújtja amit ígértünk), akkor visszafizetjük Önnek a víztisztító árának 100 %-át. Így tulajdonképpen teljesen kockázatmentesen vásárolhat!

Reméljük sikerült bebizonyítanunk, hogy az Aquasana víztisztító berendezés jó választás. Rendeljen tőlünk víztisztítót!

Ha pedig még mindig bizonytalan, akkor kérem olvasson tovább, mert van még néhány fontos információnk a víztisztító készülékünkről.

beépíthető víztisztító összehasonlításVíztisztító berendezések összehasonlítása

Ha a következő linkre kattint, akkor megtekinthet egy összehasonlítást, ahol Amerika legismertebb vízszűrő készülékeit mérik össze egymással. Az AQ-4601 vízszűrő kimagaslóan jó eredményt ért el. Ez a típus lett a víztisztítók összehasonlításának győztese.

Víztisztítók összehasonlítása

Az Aquasana víztisztító beszerzése jó döntés

Ha a Aquasana víztisztító berendezést vásárol, garantáltan nem fog csalódni. Ez az egyik legjobb döntés saját maga és szerettei egészsége érdekében. A víztisztítónk minősége és szűrési hatékonysága kiemelkedően magas, az ára mégis kb. az ötöde az ügynöki hálózatokon keresztül értékesített vízszűrő készülékeknek.

Ne halogassa tovább a vízszűrő vásárlását, mert minden nap csak felesleges pénzt dob ki ásványvízre és egyéb italokra.

A víztisztító az első féléves szűrőbetétet tartalmazza.

Rendeljen tőlünk víztisztító berendezést most!További kérdések esetén pedig kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2011. 12. 12.
"Kérésére szívesen válaszolok, ha ezzel másoknak is segíteni tudok a döntésben. Második éve használom az Aquasana víztisztító berendezést. Mondhatom elégedett vagyok a víztisztítóval családommal együtt, két okból is.
1. Nem kell cipelni a palackos ásványvizet a boltból.
2. Az így megtisztított víz jóízű, ha a klórszagot nem érezzük már az is előny. Bízom a Minőségi Tanusítványban, amely tényleg jó víztisztítót mutat be. A jóval drágább víztisztítók minden hasznos ásványi anyagot eltávolítanak,amelyeket utólag kell visszapótolni, ez a vízszűrő nem. Vásároltam egy zuhanyszűrőt is, amelyről hasonlóan jó véleménnyel vagyok. A beépített csapteleppel pedig kényelmes a víz vételezése."
| 5 / 5 csillag!
2011. 10. 14.
"Íme: Két (egy) dolog miatt döntöttünk a víztisztító berendezés vásárlása mellett. Az első a tiszta víz fogyasztásának igénye. Ebből következik a második: az ásványvíz fogyasztás ára. Pár hónap után kiszámoltuk, hogy egy vízszűrő üzemeltetése nagyságrendekkel olcsóbb, mint az ásványvíz. Körbe néztünk az interneten és az Aquasna konyhai víztisztító látszott a legjobb ár/érték arányúnak. És nagyon meg vagyunk vele elégedve.

A pár napos bejáratás után a víz sokkal selymesebb a víztisztító berendezésen keresztül. Rengeteget iszunk és csak tisztított vízzel főzünk, így 1200-1500 litert fogyasztunk fél év alatt.

Nagyon meg vagyunk elégedve a víztisztító készülékkel, különösen jó, hogy félévente kapjuk az értesítő email-eket, hogy itt az idő a vízszűrő cseréjére.
Csak ajánlani tudjuk. ennyi"
| 5 / 5 csillag!
2011. 05. 22.
"A hálózati víz szennyezettsége és magas klór tartalma miatt volt szükségem víztisztító berendezésre.
Rendszeresen használjuk a víztisztító készüléket. Az ügyfélszolgálatról nyilatkozni nem tudok, mivel emailben rendeltem meg.
A vízszűrő hatására szemmel és érzékszervvel „láthatóan” tisztább és ihatóbb lett a víz. Főzéshez is a tisztított vizet használjuk."
| 5 / 5 csillag!
2010. 05. 14.
"Vásároltam Önöknél egy Aquasna víztisztító készüléket, hogy tiszta és egészséget vizet tudjunk fogyasztani.
Több víztisztító berendezést megnéztem, és ezt találtam a legjobbnak.
Kiválóan működik. Megrendelés után gyorsan, pontosan megkaptam a víztisztítót, illetve vásároltam tartalék vízszűrőket is. A hibás gumitömítés helyett napokon belül küldtek cseredarabot. Azóta kifogástalanul működik a víztisztító berendezés.
A barátomnak, szomszédomnak is rendeltem már vízszűrőt. Őnála is kifogástalan. Könnyű üzembe helyezni,illetve vízszűrőt cserélni.
Ügyfélszolgálat telefonon elérhető. Kiváló a honlap, az internetes tájékoztatás
Sok sikert kívánok. "
| 5 / 5 csillag!
2009. 10. 03.
"Kedves Tamás!
Az egyik lakásomban tálalható csapból furcsa ízű víz folyt mar egy ideje amióta a csöveket megtisztították. Továbbá hallottam a víztisztító szűrőkről, utána olvastam, és elég meggyőzőknek találtam az olvasottakat.
Mind a víztisztító berendezéssel, mind az ügyfélszolgálattal maximálisan elégedett vagyok.
A víz valóban jobb ízűnek tűnik, ráadásul ez sokkal környezet barátabb technológia, mint az ásványvíz (és nem mellesleg jobb vízminőséget is ad a víztisztító).
Köszönöm!"

Kapcsolódó termékek

Keresés