Menü

Víztisztító

Víztisztító
2020. 04. 29. 06:00:00

Így első hallásra eléggé meglepőnek tűnhet, hogy a víztisztító kulacs nem valami sci-fi film főszereplője, hanem a mai, modern világ része. Hiába, a technológia fejlődéséhez kreatív ötletelések társulnak, s az ilyen innovatív házasságokból csak és kizárólag frappáns és formabontó megoldások születhetnek. 

2020. 03. 14. 07:00:00

Az asztali víztisztító kiváló berendezés, ami a vezetékes rendszerből érkező vizet megfelelő minőségűvé varázsolja azáltal, hogy a szűrőbetét segítségével kiszűri, megköti a nem kívánatos adalékokat, ezzel tiszta vizet öntve a poharába. A tény, miszerint a csapi víz nem tekinthető a legjobb választásnak már köztudott, ettől függetlenül sohasem lehet eléggé kihangsúlyozni a víztisztítás fontosságát. 

2019. 12. 21. 11:00:00

Hogy miért olyan jó ötlet központi víztisztító rendszerben gondolkodni, családi ház esetén? Azért, mert az egyszeri beszerzési és beszereltetési díj kifizetése után már csak a pozitívumok, előnyök kiélvezése marad, amik ráadásul idővel akár még pénzt is hozhatnak a konyhára. 

2019. 11. 29. 08:00:00

Már önmagában a terv is dicséretes és elismerésre méltó, hogy felismerte a víz tisztításának létszükségletét. Az, valóban nem feltétlenül egyszerűen megválaszolható kérdés, hogy melyik az a berendezés, ami az igényeinek a leginkább megfelel. Az első adat, ami sokat segíthet a döntés meghozásában az a napi vízigényével hozható összefüggésbe. 

2019. 11. 19. 07:00:00

A kínálatunkban található kulacsok alapvetően két nagy csoportra oszthatók. Vannak a víztisztító kulacsok, melyek nem csak a víz tárolását, szállítását teszik lehetővé, hanem a szűrését is. Ezek esetében a víztisztító készülékekhez hasonlóan szűrőbetétek gondoskodnak a baktériumok és más mikroszkopikus anyagok eltávolításáról, amiket senki sem szeretne elfogyasztani. 

2019. 11. 15. 04:00:00

Bizonyára egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint a napi ideális vízmennyiséget csak abban az esetben tudjuk elfogyasztani, ha mindig nálunk van egy tiszta vízzel megtöltött palack. A tapasztalatok azonban sajnos azt mutatják, hogy sem a csapvíz sem pedig a palackozott ásványvíz nem felel meg maradéktalanul az igényeknek. 

2019. 11. 12. 08:00:00

A megfelelő mennyiségű vízivás egy alapvető emberi tevékenység, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni a testi-lelki egészségünket. Azonban az már sokak figyelmét elkerüli, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű víz kerül elfogyasztásra a mindennapokban. 

2019. 10. 11. 06:00:00

A sokat, sokszor emlegetett kérdés, miszerint milyen víztisztítót vegyek, az egyik legpozitívabb dilemma, amivel csak szembesülhet, hiszen pusztán a megfogalmazás azt feltételezi, hogy pontosan tudja mennyire fontos a vezetékes víz megfelelő mértékű tisztítása. Ez önmagában óriási előny és örömre okot adó tény. 

2019. 10. 04. 04:00:00

Az asztali víztisztító segítségével tiszta vizet önthet a poharába, lábasába vagy éppen lavórjába, ahova csak szeretné. A víztisztítás fontossága napjainkban külön hangsúlyt nyert. Az emberek többsége ugyanis még mindig úgy vélekedik, hogy a vezetékes víz teljes mértékben megbízható, fogyasztásra maradéktalanul alkalmas. 

2019. 08. 23. 07:00:00

A víztisztító csapra tökéletes alternatíva, aminek hathatós közbenjárásával és működésének egyszerűségével megreformálhatja otthoni vízfogyasztását. Ez nemcsak a napközben elkortyolt nedűre vonatkozhat, hanem a főzéshez, sütéshez felhasznált vízmennyiségre is. Így sokkal komplexebben támogathatja szervezetét abban, hogy tiszta vízhez jusson, ami kellő üdeséget és frissességet biztosít sejtjei számára.

Keresés