Menü

Vízszűrőt a csapra?

Vízszűrőt a csapra?

A víztisztítás kérdése akár már lerágott csont is lehetne, de nem az. Még mindig nem tudnak róla elegen, eleget. Az a ténynek kikiáltott állítás ugyanis rendületlenül tartja magát, hogy az ivóvíz, ami a csapból folyik, ahogy a nevéből is kiderül: ivásra alkalmas. Akkor mégis hogy jön a képbe a vízszűrő a csapra? Minek, ha egyszer a csőben folyó alternatíva is teljesen tökéletes, mivel még a neve is erről árulkodik? Az elnevezés csak egy dolog, a valóság pedig egy másik.

 A kettő között pedig pont egy szűrőnyi távolság van. Hogy ez mit takar a gyakorlatban? Nos, valójában az ipari tisztításon átesett víz fogyasztható, de az egészségestől nagyon messze áll. A tisztának látszó, csapból folyó variánsban ugyanis megannyi molekula ott marad, ami az emberi szervezet számára egyáltalán nem szükséges. Sőt. Azt sem lenne túlzás állítani, hogy kifejezetten szükségtelen.

Ha már látott a klórtól fehér, vagy épp a vastól barnás vizet, akkor talán nem kell arról meggyőzni, hogy mennyire lényeges az optimális minőségű víz megteremtése. A vízszűrő csapra szerelhető, azaz nem igényel különösebb átalakítást, és mégis maximális hatékonysággal élvezheti, a valóban tiszta víz előnyeit.

Próbálja csak ki. Nem kell azonnal mindenben helyettesítenie a vezetékes alternatívát, bár a későbbiekben, ha rákapott a tiszta víz ízére valószínűleg önként váltja majd le a főzéshez, sütéshez használt összetevőket. Ám a lényeg, hogy a vízszűrő csapra szerelhető változata kiválóan végzi a feladatát, így szó szerint tiszta vizet önthet a pohárba. Az ízén, színén, illatán is érezni fogja a változást, már az első korty után, ami maga lesz a meggyőző bizonyíték.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő csapra

Keresés