Menü

Vízszűrők otthonának minden pontján!

Vízszűrők otthonának minden pontján!

A vízszűrők szó szerint megkönnyíthetik az életét, ráadásul több fronton is. Első ránézésre valószínűleg csak az ivóvíz jut eszébe, ami nagy változásokon megy keresztül akkor, ha keresztül megy egy vízszűrő rendszeren. Azok az anyagok, melyek a szervezet számára egyáltalán nem szükségesek fennakadnak az intelligens technológia „hálóján”, így csak azok a molekulák mehetnek át, melyek semmilyen problémát nem okoznak. Kevesen tudják, azonban, hogy ez csak egy kis szeglete az alkalmazás egészének. 

Ha a vízszűrőket vesszük górcső alá, akkor hamar belátható, hogy nem csak az ivásra, fogyasztásra használt folyadékot varázsolhatja tisztává. A főzéshez, sütéshez például rengeteg vezetékes vizet vesz igénybe, amit végül ugyanúgy elfogyaszt, mint a pohárba csapolt verziót.

Tehát eleve itt mutatkozik egy emeltebb igény a teljesen tiszta, szűrt vízre. A fürdőszoba a másik olyan terület, amire kevesen gondolnak, mégis a vízszűrők szempontjából fontos helyszín lehet. Az emberi bőr, ugyanis gyakorlatilag az immunrendszer külső, védelmi vonala. Mint ilyen megpróbálja a küszöbön kívül tartani a kórokozókat, ám ha legyengül, akkor képtelen ellátni óvó feladatát. A gyakorlatban a kiszáradt, berepedezett bőrön át könnyedén a szervezetbe osonhatnak a baktériumok, vírusok, melyek aztán nagy galibák okozói is lehetnek.

De mégis mitől szárad ki a bőre? A víz milyensége határozottan sokat nyom a latba. Az egyszerű, vezetékes variáns nem a legjobb, amivel ápolhatja, hidratálhatja bőrét. Próbálja ki egyszer a tisztított víz erejét, és látni fogja, hogy nem csak belülről, de kívülről is meghálálja teste a gondoskodást!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrők

Keresés