Vízszűrők a tiszta vízért

A vízszűrők speciális módszerekkel szűrik a vezetékes ivóvíz szennyeződéseit. Mint tudjuk, a hálózati vízben rengeteg szennyeződés található; ezek egy része ártalmatlannak mondható, az emberi szervezet számára semmilyen káros hatással nem rendelkeznek, viszont a csapvíz jelentős mennyiségben tartalmaz olyan szennyeződéseket is, amelyek hosszú távú fogyasztása akár egészségkárosító hatást is jelenthet.
 
A vízszűrők képesek eltávolítani a különböző nehézfémeket, homokot, vegyi anyagokat, hormonokat és gyógyszermaradványokat. A fizikai szűrés jelentősége azért hangsúlyos, mivel a forralás csak a vírusokat és baktériumokat képes elpusztítani, a különböző vegyi szennyeződéseket nem. A vízszűrők roppant egyszerűen használhatók; az esetek többségében a beszerelés, illetve az üzembe helyezés sem okozhat gondot, a használat viszont egyértelműen problémamentes.

Érdemes végiggondolni, a vízszűrők használata milyen költségvonzattal rendelkezik. Természetesen meg kell vásárolnunk magát a berendezést, illetve bizonyos időközönként egy új szűrőbetétre lesz szükségünk. A termékek árai különbözőek; érdemes alaposan megfontolni a döntést és a legjobb ár-érték arány szerint dönteni. Szem előtt kell tartanunk azt is, mennyit spórolhatunk egy megfelelő vízszűrő berendezés használatával; nem kell többé ásványvizet vásárolnunk, ami egy négytagú család esetében éves szinten akár százezres megtakarítást is jelenthet. Ráadásul kevesebb szemetet termelünk, hiszen pillepalackokat ilyen módon már nem vásárolunk.

Az egészségünk megóvása érdekében érdemes megfontolnunk, megéri-e számunkra a vízszűrőre fordított összeg. A vízszűrők használata inkább befektetésként, mint kiadásként értelmezhető; kiváló minőségű ivóvizet állíthatunk elő a saját otthonunkban. 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrők
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."