Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Vízszűrők

Vízszűrők

Vízszűrők
2021. 02. 14. 08:25:00

Annak ellenére, hogy még javában tart a tél, a kialakult vírushelyzet miatt, egészsége megőrzése érdekében továbbra is fontos, hogy kiszakadjon a négy fal közül, és rövidebb-hosszabb időt töltsön el a friss levegőn. Bár az edzőtermek bezártak, de szerencsére a szabadban is lehetősége van mozogni, vagy sportolás helyett rövidebb-hosszabb túrákat is tehet. Bármilyen mozgást is végez, fontos a megfelelő folyadékutánpótlás. A legegészségesebb választás, ha tisztított vizet fogyaszt, melyhez a legkönnyebben túra során vízszűrő használatával juthat hozzá.

2020. 02. 28. 16:53:25

A vízszűrők működése roppantul egyszerű, és ráadásul nagyon hatékony. Ha elhatározásra jutott víztisztítás témában, ha úgy gondolja a csapból folyó alternatíva nem megfelelő, ha elege van a klórtól fehéres, vastól barnás ivóvízből, akkor elérkezett az idő arra, hogy közelebbről is megtapasztalja mit jelent a tiszta víz kortyolása. 

2018. 05. 19. 07:00:00

A vízszűrő feladata prioritást élvez. Úgy képes megtisztítani a rajta átfolyó vizet, hogy azzal nem lép, negatív mellékhatásokat eredményező reakcióba. A szűrő kis túlzással élve saját magát emészti fel annak érdekében, hogy az ön poharába kerülő folyadék igazán tiszta lehessen. Ennek a fontossága talán ma már nem kérdés. Nyilván ön is pontosan sejti, hogy azt, amit mi ivóvíznek nevezünk, nem igazán tekinthetjük a legegészségesebb alternatívának. 

2018. 03. 06. 04:00:00

A vízszűrők összehasonlítása olyan téma, mely méltán vezeti a víztisztítással kapcsolatos, gyakran feltett kérdések listáját. Igazság szerint a legtöbben arra próbálják megtalálni a releváns választ, hogy konkrétan milyen típusú berendezéssel járnának jól, mind anyagilag, mind az előállított víz minősége szempontjából. Természetesen erre látatlanban roppant nehéz megfelelő felelettel szolgálni, mivel a felmerülő igények merőben eltérhetnek egymástól.

2017. 09. 29. 05:00:00
A vízszűrők alkalmazásával ténylegesen tiszta vizet önthet a poharába. Ha belegondolna abba, hogy egy nap hány liter folyadékot fogyaszt, akkor mekkora számot állapítana meg? Ha ideális feltételeket biztosít szervezetének, akkor minimum 2 litert kell, eredményül kapnia. Tovább elemezgetve ezt az értéket, ha minden körülmény optimális, akkor ebből minimum 80% víz. Ha így nézi a kérdést, akkor láthatja milyen fontos, hogy az elfogyasztott nedű minden szempontból megfelelő legyen szervezetének.
2017. 08. 22. 06:00:00

A vízszűrők szó szerint megkönnyíthetik az életét, ráadásul több fronton is. Első ránézésre valószínűleg csak az ivóvíz jut eszébe, ami nagy változásokon megy keresztül akkor, ha keresztül megy egy vízszűrő rendszeren. Azok az anyagok, melyek a szervezet számára egyáltalán nem szükségesek fennakadnak az intelligens technológia „hálóján”, így csak azok a molekulák mehetnek át, melyek semmilyen problémát nem okoznak. Kevesen tudják, azonban, hogy ez csak egy kis szeglete az alkalmazás egészének. 

2017. 07. 25. 06:00:00

A természetes vizekben megannyi oldott, és oldhatatlan anyag található. A kártékony kórokozók jelenléte sem zárható ki. Természetesen az ipari víztisztítás során a fent említett alkotók nagy része szűrésre kerül, ám egyes elemek átjutnak a rendszeren. Azaz, a vízszűrők házi alkalmazása elengedhetetlen. Az ivóvíz, mint jelző abban az értelemben megtévesztő, hogy a vezetékes víz is tartalmazhat olyan anyagokat, amelyek nem feltétlenül kívánatosak szervezete számára.

2017. 03. 04. 08:00:00

Néhány éve még minden fórumon hangsúlyozni kellett a víz tisztításának fontosságát. Az emberek hajlamosak voltak belenyugodni abba, hogy a csapból folyó ivóvizet, azért hívják úgy, ahogy, mert tökéletesen alkalmas a mindennapos fogyasztásra, használatra. Ma már pontosan tudjuk, hogy azért ez így, ebben a formában nem állja meg a helyét, és vízszűrők segítségével lépéseket kell tennünk, egészségünk megőrzésének érdekében. 

2017. 01. 17. 14:00:00

A vízszűrés nagyon lényeges, elengedhetetlen részét kell(ene) képezze életünknek. De miért? Miért prioritás a megfelelő vízszűrés?
A víz az élet alkotóeleme. Szervezetünk minden egyes sejtjének szüksége van a megfelelő mennyiségű, és minőségű folyadékra, különben a dehidratáltságnak köszönhetően a sejtek elhalnak, ezáltal mi sem maradhatunk életben. 

2016. 03. 20. 06:28:00
A fürdőszoba az a hely a lakásban, ahol a tisztálkodást végezzük és talán ez az a helyiség, ahol a legtöbb vízzel kerülünk kapcsolatba. Az itt folyó tiszta és egészséges víz alapvető feltétele a testi egészség megőrzésének. Sajnos ez sok háztartásban nincsen így. 

Keresés