Menü

Vízszűrő csapra

2020. 12. 30. 15:48:00
A piacon elérhető rengetegféle víztisztító berendezés közül cikkünkben most a hordozható víztisztító készülékeket mutatjuk be. 
2019. 09. 24. 06:00:00

A vízszűrő csapra szerelhető variációja méltán örvend nagy népszerűségnek. Azon túl, hogy a beépítése nem igényel óriási átalakítást, fúrást-faragást és bontást, roppantul eredményes a víztisztítás területén, és még a bekerülési költség nagysága miatt sem kell aggódnia. 

2019. 07. 19. 07:00:00

Amikor odamegyünk a csaphoz, hogy megtöltsük a poharunkat, akkor nagyon fontos, hogy tiszta, felesleges anyagoktól mentes víz kerüljön bele, ellenkező esetben az egészségünk vagy a közérzetünk látja kárát. Annak érdekében, hogy mindig biztosak legyünk a víz minőségében, érdemes a vízszűrő csapra szerelését választanunk.

2019. 04. 16. 06:00:00

A szaküzletek polcain szép számmal sorakoznak az ásványvizek. A márkák minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen, és sokan kizárólag ilyen módon igyekeznek a család vízszükségletét megoldani. Tény pedig, hogy ez nem csak környezetvédelmi, hanem takarékossági szempontok szerint sem a legjobb választás. 

2017. 09. 20. 06:00:00

A tiszta víz témája a mai napig elemi probléma. Jó kérdés, hogy miért kering annyi téves információ a köztudatban, hogy miért kell meggyőzni ezreket arról, hogy a vízszűrő csapra minőségi változást hozhat az életükbe. Talán az egyik legegyszerűbb ok az, hogy a vízben úszkáló kórokozók láthatatlanok. Azaz nem szembetűnők. Így az ember hajlamos róluk teljesen elfeledkezni. Ha ehhez még az is társul, hogy az átlátszó nedű finom is, jó ízű, tehát minőségi romlás nem érezhető benne, akkor pedig mi baj lehet?

2017. 08. 15. 09:00:00

A víztisztítás kérdése akár már lerágott csont is lehetne, de nem az. Még mindig nem tudnak róla elegen, eleget. Az a ténynek kikiáltott állítás ugyanis rendületlenül tartja magát, hogy az ivóvíz, ami a csapból folyik, ahogy a nevéből is kiderül: ivásra alkalmas. Akkor mégis hogy jön a képbe a vízszűrő a csapra? Minek, ha egyszer a csőben folyó alternatíva is teljesen tökéletes, mivel még a neve is erről árulkodik? Az elnevezés csak egy dolog, a valóság pedig egy másik.

2017. 07. 21. 09:00:00

Ha tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, akkor a vízszűrő csapra szerelhető alternatíváját önnek találták ki. Nem igényel különösebb átalakítást, bontást, rombolást, beépítést. Kis rááldozással nagyot változtathat az életén. Sokáig az emberek maximálisan meg voltak arról győződve, hogy a csapból folyó víz minden tekintetben tökéletes. Ivóvíz. Aztán idővel mind többen kezdték el mondani, hogy bizony a vezetékes variánsban olyan anyagok is úszkálnak, melyek nem biztos, hogy a legjobbak szervezetünk optimális működése szempontjából. 

Keresés