Menü

Vízszűrő berendezés

2020. 05. 12. 09:00:00

A vízszűrő berendezések verhetetlenek, természetesen a víztisztításban. Az, azonban nem mindegy, hogy konkrétan milyen tulajdonságokkal rendelkező konstrukcióra voksol. Az egyedi igények a leginkább mérvadóak ebben a kérdésben. 

2020. 03. 11. 07:00:00

A vízszűrő ár mértékének nagysága lényeges kérdés, viszont önmagában csak a számok ismerete nem elegendő ahhoz, hogy korrekt képet kapjon a lehetőségekről, illetve a beszerzéssel kapcsolatos tényekről. Hiszen mit mutat egy számsor, ha kizárólag a számokra koncentrál? Egy matematikai összeget.

2020. 02. 19. 07:00:00

A vízszűrő berendezés elsődleges feladata, hogy a vezetékes rendszerből érkező ivóvizet valóban, minden szempontból kifogástalanná varázsolja. Hogy erre miért van szükség, ha egyszer, mint az, ahogy az elnevezésből is kiderül a csapból folyó víz ivóvíz? Nos a válasz roppantul egyszerű. 

2016. 12. 03. 12:21:00

Az ozmózisos vízszűrő berendezések innovációjának hála a vízfogyasztás teljes mértékben egészségessé válik. Sokan úgy hiszik, hogy a víz tisztítása túlzás, hiszen a csapból éppen optimális minőségű víz folyik. Ez az állítás, azonban egyre kevésbé állja meg a helyét, pláne az elrettentő tények, adatok ismeretében. Egy felnőtt ember napi vízfogyasztása minimum 2,5-3 liter. Ilyen mennyiségű hidratálás során korántsem elhanyagolható szempont, hogy milyen minőségű a víz, amelyet fogyasztunk. 

2015. 06. 01. 09:30:20
A víz tisztítása ma már létfontosságúvá vált rengeteg család számára, azért, mert a vezetékekből folyó víz a sok esetben szennyezett. Az adott területtől függően olyan anyagok lehetnek benne, mint például klór, hormonok, vagy más olyan anyagok, amelyeket nem ajánlott bevinni a szervezetünkbe. Az emberek sok esetben vízszűrő berendezéseket használnak, hogy ihatóvá tegyék a vizet. Nemcsak ivóvizet szokás megtisztítani, hanem csapszűrő, valamint zuhanyszűrő is van, mivel a különböző anyagok a bőrön, a pórusainkon keresztül is bejuthatnak szervezetünkbe.

Keresés