Menü

Új generációs Aquasana háromszűrős víztisztító beépíthető csapteleppel - AQ-5300

Ár:
79.900 Ft (62.913 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Átmenetileg nem rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AQ-5300 pult alá szerelhető víztisztító elegáns csapteleppel

Fogyasszon nap mint nap finom ivóvizet!

AQ-5300 háromszűrős Aquasana víztisztító

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékeket továbbra is forgalmazzák más országokban, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok az Aquasana víztisztítókban

Az Aqasana víztisztítókban a szűrőbetéteket 6 havonta cserélni kell. Magyarországon ezek már nem kaphatóak. Ugyanakkor külföldről továbbra is beszerezhetik a szűrőbetéteket. Figyelmükbe ajánljuk megbízható romániai partnerünket, akit a hu.waterpoint.ro webcímen érnek el.

Köszönjük az eddigi hűségüket!


Új generációs víztisztítók az Aquasanától!

Az amerikai Aquasana cég új szűrőtechnológiát vezetett be, a még tisztább ivóvíz-előállítás érdekében. Az AQ-5300 pult alá szerelhető víztisztító berendezés a Claryum® filtertechnológiának köszönhetően még finomabb ivóvizet állít elő, amiben a hasznos ásványi anyagok, mint a kalcium, magnézium, kálium a vízben maradnak, ezzel is támogatva a létfontosságú ásványi anyagok szervezetbe juttatását. Az NSF (Kaliforniai Vízminőség Felügyelet) által bevizsgált és minősített Claryum® filtertechnológia eltávolítja a vízből a klór és klór-aminok 97 %-át, néhány nehézfémet (ólmot és higanyt), számos szerves vegyszert  (gyomirtó - és féregirtó származékok), és több fajta gyógyszermaradványt (ibuprofen-származékok). 

Az amerikai Aquasana cég olyan technológiát fejlesztett ki a csapvíz tisztítására, melynek lényege, hogy csak a káros anyagokat szűri ki, a fontos ásványi anyagok, melyek az emberi szervezet számára szükségesek, a tisztítás után továbbra is benne maradnak a vízben. A forgalomban lévő sok más víztisztító készülékkel szemben ez fontos tulajdonsága az Aquasana vízszűrőknek.

Az AQ-5300 pult alá szerelhető víztisztító kiemelkedő tulajdonságai

 • Azonnal átalakítja a csapvizet különlegesen tiszta vízzé.

 • NSF Igazolt Claryum™ szűrő technika. Független tesztekkel bizonyított, hogy eltávolítja a klór és klór-aminok több, mint 97 százalékát.

 • Ezen kívül eltávolítja az AQ-5300 vízszűrő

 1. Egyes nehéz fémeket, mint az ólom és a higany

 2. Néhány klórnak ellenálló egysejtű parazitát, mint pl. a Giardia és cryptosporidium

 3. Számos szerves vegyi anyagot, mint pl, gyomirtók, rovarirtók

 4. Több gyógyszer származékot, mint ösztrogén, ibuprofein

ULTRA FINOM

A Claryum™ szelektív szűrési technika megőrzi a természetes és hasznos ásványi anyagokat a vízben – kalcium, nátrium, kálium és magnézium. Így természetesebb és finomabb vizet kapunk.

KÖRNYEZETBARÁT

Környezettudatos megoldás! Az intelligens rendszer kialakítás csökkenti a műanyag hulladékokat - minimálisra csökkentve az eldobható műanyag alkatrészek számát.

CLARYUM TECHNOLÓGIA

Hogyan valósítja meg a vízszűrést a kombinált szűrő?

 • Aktív szén: szűr számos a gyógyszert, gyomirtókat, növényvédő szereket
 • Szén katalizátor: A klórt és klór-aminokat célozza meg
 • Ioncserélő: kiszűri a következő nehézfémeket: ólom és higany.
 • Mechanikus szűrő – mikroszkópikus szinten megköti az azbesztet és a klórnak ellenálló alábbi cisztákat, mint a Cryptospirodium és Giardia

A három szakasszal rendelkező rendszer tartalmaz egy 20 mikronos előszűrőt. Ez felfogja a rozsdát, üledéket és iszapot – ami eltömítheti a rendszert.

Az eredmény: A népszerű víztisztító kancsóknál 10x több szennyeződést távolít el, ráadásul az egészséges ásványi anyag megmarad a finom szűrt vízben.

Folyamatos használatával már néhány hónap alatt megtérül a készülék ára! Nem kell folyamatosan ásványvizes palackokat cipelnie, a csapból is finom vizet ihat!

KÖNNYŰ SZŰRŐCSERE - INTELLIGENS RENDSZER

A környezetbarát szűrőház könnyen lecsavarható, így a szűrő cseréje egy pillanat alatt elvégezhető. A pótalkatrészek is könnyen cserélhetőek.

Az Aquasana AQ-5300 hangjelzéssel figyelmeztet ha itt az ideje, hogy kicserélje a szűrőt. Nincs több találgatás, mikor kell cserélni a régi szűrőt.

KIVÁLÓ SZŰRŐ ÉS SZŰRÉSI TECHNOLÓGIA

SZELEKTÍV CLARYUM® SZŰRŐRENDSZER 66 különféle szennyezőanyagot szűr a vízből, megtartva a hasznos ásványi anyagokat optimális hidratálás érdekében.

NSF TANÚSÍTVÁNY Teljes rendszer NSF / ANSI szabványokkal rendelkezik

* 2.270 liter, de max 6 hónap szűrő élettartam

* 1 év garancia

* 60 nap pénzvisszafizetési garancia

Egyszerű beszerelés, nincs szükség szakember segítségére!

Aquasana víztisztító Az Aquasana AQ-5300 víztisztító készülék beszerelése otthon is egyszerűen megoldható, nem szükséges szakembert hívnia. Aki jártas a barkácsolásban, annak nem okoz gondot a felszerelés. A beszerelés menete néhány lépésben:

1. A víztisztítóhoz mellékelt csaptelep számára a mosogató tálcán helyet kell biztosítani.

2. A csaptelep vezetékét a pult alatt a vízvezetékhez csatlakoztatni.

3. A víztisztító berendezést a pult alá lehetőleg a szekrény oldalára felszerelni.

4. A víztisztító készüléket a termékkel együtt szállított flexibilis csövekkel és T-idommal a vízvezetékhez csatlakoztatni!

Így pillanatok alatt, 4 lépcsőben beszerelhető ez az első osztályú víztisztító.

A víztisztítót króm színű csapteleppel szállítjuk.

Az alábbi videóban megtekinteti az Aquasana AQ-5300 víztisztító beszerelését:

Élvezze minden nap a finom, tisztított ivóvizet!

Az Aquasana laboratóriumi eredményekkel alátámasztott adatokat is közzétesz a vízszűrő készülékeiről. Az alábbi linken megtalálja az AQ-5300 pult alá szerelhető víztisztító berendezés szűrési hatékonyságáról szóló laboratóriumi eredményét. A vizsgálatban a vízben gyakran előforduló szennyeződések szerepelnek. A berendezés hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, hiszen a vízszűrő berendezés számos szennyező anyagot 98-99 %-os hatékonysággal távolít el. A bevizsgálást a kaliforniai Vízminőség Felügyeletét végző intézet végezte a legszigorúbb NSF/ANSI 42 és 53 standardok alapján.

Az alábbi linken egy összehasonlítást talál, melyben 10 víztisztító közül az Aquasana AQ-5300 víztisztítója első helyen végzett. 

Pénz-visszafizetési garancia

Kockázatmentes víztisztító vásárlás

Minden Aquasana vízszűrő készülékre 60 nap pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Ha Önnek bármilyen kifogása van a vízszűrő berendezéssel kapcsolatban, akkor azt a kérésére vásárlástól számítva 60 napon belül visszavásároljuk. Így vevőink számára teljesen rizikómentes lesz a vásárlás.

Miért kiváló döntés egy Aquasana víztisztító berendezés választása?

Egy Aquasana víztisztító készülék vásárlása kiváló döntés, hiszen a fenti sok-sok kiemelkedő tulajdonsága mellett az ára is igen megnyerő! 

A víztisztító az első féléves szűrőbetétet tartalmazza.

A szűrőbetétek névleges kapacitása 2.270 l, de mikrobiológiai és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélje a szűrőbetéteket! Továbbá, a berendezés kútvíz esetén nem alkalmazható!

Amennyiben elnyerte tetszését az Aquasana AQ-5300 víztisztítója, rendelje meg most, helyezze a kosárba!

További kérdések esetén hívja Ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeken!
 

Méret 30 x 22 x 10 cm
Súly 3 kg
Max átfolyás 1,89 l / perc
Min. víznyomás 1,4 Bar
Max. víznyomás 5,5 Bar
Kapacitás max. 2.270 l, de mikrobiológia és vízkémiai okokból max. 6 havonta cserélni kell! - 19.990 Ft (első készletet tartalmazza),
Beszerelési költség nincs
Megtérülés ásványvizeken ált. 2-3 hónap
Csaptelep Króm színű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés