Menü

Beépíthető víztisztító kis háztartásoknak - AQ-5100

Ár:
35.900 Ft (28.268 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-11

Leírás és Paraméterek

AQ-5100 pult alá szerelhető víztisztító elegáns csapteleppel

Fogyasszon nap mint nap egészséges és tiszta ivóvizet!

Fontos változás és információk az Aquasana víztisztítókhoz!

A vízszűrőink forgalmazásának engedélyét az NNK/ANTSZ felfüggesztette. A készülékeket továbbra is forgalmazzák más országokban, de a magyar jogszabályok értelmében a szűrőbetéteknek rendelkezniük kellene baktériumok elleni védelemmel is.

Baktériumok és víztisztítók

Az alábbi írás akkor is hasznos lehet, ha később más víztisztító berendezést vásárol: Fontos tudnivaló a baktériumokról és a víztisztítókról: Az elmúlt időszakban alaposan körbejártuk ezt a témát és összefoglaltunk néhány olyan tudnivalót, amire eddig kevesen gondoltak, pedig nagyon hasznos lehet az egészségük megőrzése és a víztisztítók helyes használata szempontjából. A cikket kérjük, ide kattintva olvass el: Víztisztítók és a baktériumok az Aquasana víztisztítókban

Az Aqasana víztisztítókban a szűrőbetéteket 6 havonta cserélni kell. A szűrőbetéteket még nálunk megrendelheti.

Köszönjük az eddigi hűségüket!

AQ5100 víztisztító

Új termék az Aquasanától!

Az amerikai Aquasana cég gondolt a kisebb háztartásokra is és megalkotta a termékpalettájának következő gyöngyszemét: az AQ-5100 pult alá szerelhető víztisztító berendezését! Ez a készülék tökéletes szolgálatot nyújt az 1-2 fős kis háztartások számára! A készülék ugyan kisebb, de a hatékonysága pont akkora, mint a nagyobb testvérének! Az Aquasana cég ennél a terméknél egy egységbe integrálta a több szűrési technológiát: az előszűrést, a finommechanikai szűrést, az aktív szenes szűrést és az ioncserélést. Ez a víztisztító is - mint a többi Aquasana termék - eltávolítja a vízből a klór 99%-át, a kémiai anyagokat, a gyógyszereket a fertőző anyagokat és még több száz káros kémiai vegyületet. Ezáltal a berendezés a csapvizet kiváló minőségű, egészséges ivóvízzé alakítja át.

Az AQ-5100 pult alá szerelhető víztisztító kiemelkedő tulajdonságai

  • 99 %-os hatékonyság: függelten intézet által bevizsgált.

  • Kicsi, kompakt berendezés, mely pult alá szerelhető, így nem foglal helyet a mosogató környékén.

  • Modern, exkluzív megjelenésű csapteleppel szállítjuk, mely igazi dísze lehet a konyhának.

  • Gyorsan beszerelhető, kompakt víztisztító.

  • Egyszerűen és gyorsan cserélhető szűrőbetét.

  • A szűrőbetétet elegendő 6 havonta cserélnie.

Hogyan szűri a vizet?

AQ5100 hatékony víztisztítás

Az amerikai Aquasana cég egyedülálló technológiát fejlesztett ki a csapvíz tisztítására, melynek lényege, hogy csak a káros anyagokat szűri ki, a fontos ásványi anyagok, melyek az emberi szervezet számára szükségesek, a tisztítás után továbbra is benne maradnak a vízben. A forgalomban lévő többi víztisztító készülékkel szemben ez a hatalmas előnye az Aqasana vízszűrőknek.

Mindezt hogyan valósítja meg a kombinált szűrő?

  • Aktív szén: Csökkenti a szerves vegyi anyagokat, mint a gyomirtók, rovarirtók, gyógyszermaradványokat és egyéb fertőző anyagokat.

  • Katalitikus Karbon: Kiszűri a klórt és klór aminokat.

  • Ioncserélő: Kiszűri a nehéz fémeket úgy mint az ólom és a higany.

  • Sub-Micron mechanikai szűrő: Rögzíti az azbesztet és a klórnak ellenálló cisztákat mint cryptosporidium és a giardia.

A fent bemutatott szűrési mechanizmussal az Aquasana víztisztító segítségével Ön a Föld egyik legtisztább és legfinomabb vizét élvezheti a saját lakásában!

Már 1-2 fős háztartásban is néhány hónap alatt megtérül a készülék ára! Nem kell folyamatosan ásványvizes palackokat cipelnie, a csapból is tiszta és egészséges víz folyik! Mindemellett a szűrt víz nem csak olcsóbb, de jóval tisztább is, mint sok ásványvíz.

 

Egyszerű beszerelés, nincs szükség szakember segítségére!

AQ-5100 berendezés beszerelése Egyszerű felszerelésAz Aqasana AQ-5100 víztisztító készülék beszerelése otthon is egyszerűen megoldható, nem szükséges szakembert hívnia. Aki jártas a barkácsolásban, annak nem okoz gondot a felszerelés. A beszerelés menete néhány lépésben:

1. A víztisztítóhoz mellékelt csaptelep számára a mosogató tálcán helyet kell biztosítani.

2. A csaptelep vezetékét a pult alatt a vízvezetékhez csatlakoztatni.

3. A víztisztító berendezést a pult alá lehetőleg a szekrény oldalára felszerelni.

4. A víztisztító készüléket a termékkel együtt szállított flexibilis csövekkel és T-idommal a vízvezetékhez csatlakoztatni!

Tehát pillanatok alatt, 4 lépcsőben beszerelhető ez az első osztályú víztisztító.

 

Szűrőbetét cseréje Szűrőbetét cseréje

Az AQ-5100 víztisztító kb. 700-800 liter (200 gallon) víz megtisztítására képes, de az Aqasana cég a víztisztító berendezéseiben az elfogyasztott víz mennyiségétől függetlenül 6 havonta javasolja a szűrőbetétek cseréjét.

Nem kell aggódnia amiatt, hogy elfelejti megrendelni a szűrőbetétet, erről mi gondoskodunk, és fél évente e-mailben figyelmeztetjük a csere esedékességéről.

Rendelje meg most az Aquasana AQ-5100 pult alá szerelhető víztisztító berendezését! 

 

Élvezze minden nap az egészséges, tiszta ivóvizet!

Egészséges vízAz Aquasana azon kevés gyártó közé tartozik, amely laboratóriumi eredményekkel alátámasztott adatokat is közzétesz a vízszűrő készülékeiről. A legtöbb gyártó csak magasztalja a saját termékét, de kézzel fogható eredményekkel nem rendelkezik. Az Aquasana be is bizonyítja, amit állít. Az alábbi linken megtalálja az AQ-5100 pult alá szerelhető víztisztító berendezés szűrési hatékonyságáról szóló laboratóriumi eredményét. A vizsgálatban a vízben leggyakrabban előforduló szennyeződések szerepelnek. A berendezés egyedülálló hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, hiszen a vízszűrő berendezés a legtöbb szennyező anyagot 98-99 %-os hatékonysággal távolítja el. A bevizsgálást a kaliforniai Vízminőség Felügyeletét végző intézet végezte a legszigorúbb NSF/ANSI 42és 53 standardok alapján. 

Ne kockáztasson, ne próbálkozzon az olcsóbb, piacon lévő víztisztítókkal, vásároljon a legjobb víztisztítók közül! Az Aquasana vízszűrők megfelelnek a legszigorúbb NSF 42 és 53 standardoknak is. Az Aquasana készülékek a felsorolt anyagokon kívül még több száz káros anyagot is kiszűrnek.


Fontos: Ha esetleg mégsem az Aquasana víztisztítók mellett dönt, akkor is kérjük, hogy mindig kérjen függelten intézetek által készített szűrési táblázatot, mert a legtöbb vízszűrőről csodákat olvashat az interneten, de ez sok esetben nem fedi a valóságot. Kérjük Ön csak a független adatokat fogadja el, és ne vásároljon megbízhatatlan vízszűrő készüléket.

Pénz-visszafizetési garancia

Kockázatmentes víztisztító vásárlás

Minden Aquasana vízszűrő készülékre 60 nap pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk. Ha Önnek bármilyen kifogása van a vízszűrő berendezéssel kapcsolatban, akkor azt a kérésére vásárlástól számítva 60 napon belül visszavásároljuk. Így vevőink számára teljesen rizikómentes lesz a vásárlás.

Miért kiváló döntés egy Aquasana víztisztító berendezés választása?

Egy Aquasana víztisztító készülék vásárlása kiváló döntés, hiszen a fenti sok-sok kiemelkedő tulajdonsága mellett az ára is igen megnyerő! Az Aqasana termékek ára kb. ötöde a piacon szereplő, hasonló víztisztítási hatékonysággal rendelkező versenytársainak, hiszen a mi termékünket nem ügynöki hálózaton keresztül forgalmazzuk! 

Ne halogassa tovább a vásárlást, mert minden nap csak felesleges pénzt dob ki ásványvízre és egyéb italokra.

Fontos: A szűrőket mikrobiológiai és vízkémiai okokból 6 havonta mindenképp cserélni kell. A víztisztító az első féléves szűrőbetétet tartalmazza.

Rendeljen tőlünk most víztisztító berendezést! Ehhez kérem kattintson a kosárba rakom ikonra:

További kérdések esetén pedig kérjük keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: beépíthető, víztisztító

Keresés