Menü

Vízszűrő csapra: felejtse el a műanyag palackokat!

Vízszűrő csapra: felejtse el a műanyag palackokat!

A szaküzletek polcain szép számmal sorakoznak az ásványvizek. A márkák minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen, és sokan kizárólag ilyen módon igyekeznek a család vízszükségletét megoldani. Tény pedig, hogy ez nem csak környezetvédelmi, hanem takarékossági szempontok szerint sem a legjobb választás. 

A fenntartható fejlődést szem előtt tartva egyre többet hallani a műanyag palackok hátulütőiről. A hosszú lebomlási folyamat és a hatalmas szeméthegyek mind a PET palackok ellen szólnak. Gondolt már arra, hogy akár a csapvizet is hasznosíthatná? A vízszűrő csapra szerelhető változata egyre több háztartásban van jelen, és biztosítja nap mint nap a tiszta vizet. A berendezés segítségével a magnézium és a kalcium a vízben maradnak, ezek ugyanis hasznosak a szervezet számára.

A gyógyszermaradványok, a klór, a nehézfémek és az ipari oldószerek azonban kiszűrésre kerülnek. A vízszűrő csapra sokszoros hatékonysággal alkalmazható, mint a manapság divatos vízszűrő kancsók. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fürdőszobai vízfelhasználás során is hasznos lehet a megfelelő szűrőberendezés, amelynek hála hidratáltabbnak érezheti majd bőrét.

A környezetvédelmi szempontok mellett a takarékoskodás is egyfajta motiváció lehet, hiszen ha a vízszűrő csapra szerelhető változata mellett dönt, akkor elfelejtheti a műanyag palackokkal való cipekedést és az ásványvizek jelentette folyamatos költségeket. Néhány kattintással megrendelhető a berendezés, így ha nincs lakóhelyén megfelelő szolgáltató, akkor is hozzájuthat a megbízható márkák vízszűrő készülékeihez.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő csapra

Keresés