Vízszűrő betétek a tiszta ivóvíz szolgálatában

Vízszűrő betétek a tiszta ivóvíz szolgálatában

Tudta, hogy az agy 90 százalékát víz alkotja? A jó közérzet, a koncentrálóképesség megőrzése és a hidratáltság érdekében tehát nagyon fontos, hogy elegendő vizet fogyasszunk a nap folyamán. Talán saját példájából is jól tudja, hogy az ásványvizes palackok hazacipelése már akár két személyre is igen problémás lehet. Nem véletlen, hogy egyre többek otthonában találhatóak meg csapra szerelhető vízszűrők vagy ennek az egyszerűbb, kancsós változata. 

A vízszűrő betétek ugyan rendszeres kiadást jelentenek, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy még így is sokszorosan megtérül mindez, ha nem kell nap mint nap ásványvízre költeni. A csapvíz sajnos nagyon sok háztartásban ihatatlan, és ha az íze nem is zavarna, akkor érdemes tudni, hogy nagyon sok szennyezőanyag és üledék található meg benne. Ezek nem túl egészségesek, ezért mindenképpen megéri elgondolkodni a víztisztító készülék és a vízszűrő betétek beszerzésén.

A szakemberek a felnőttek számára húsz testsúly kilogrammonként egy liter víz fogyasztását javasolják. Ebből könnyen kiszámolható, hogy napi szinten mennyi vizet kellene hazacipelni a megfelelő mennyiség biztosításához. Nem egyszerűbb lenne csak megnyitni a csapot, vagy feltölteni a vízszűrő kancsót?

A vízszűrő betétek terheléstől függően akár egy hónapig is használhatóak, és gondoskodnak a víz kifogástalan tisztításáról. A fejfájás hátterében gyakran a nem megfelelő folyadékbevitel áll. Miért ne biztosítaná a tiszta vizet a csapból? Már egy-két pohár víz is képes elmulasztani a fejfájást, és biztosítani a jobb koncentrálóképességet és a jó közérzet megőrzését.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő betétek
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."