Menü

Vízszűrő betét

vízszűrő betét
2020. 05. 26. 07:00:00

A korszerű technológia ma már nem csak az okoskészülékek világába gyűrűzött be, hanem az ingatlanhasználat területére is. Ennek egyik fontos szegmense a vízellátás, és annak optimális kihasználása. A tiszta víz érték, és a mai kor haladó gondolkodású emberei ezt egyre inkább megértik. Nem véletlen, hogy minden korábbinál többen érdeklődnek a vízszűrő berendezések iránt. 

2020. 03. 11. 07:00:00

A vízszűrő ár mértékének nagysága lényeges kérdés, viszont önmagában csak a számok ismerete nem elegendő ahhoz, hogy korrekt képet kapjon a lehetőségekről, illetve a beszerzéssel kapcsolatos tényekről. Hiszen mit mutat egy számsor, ha kizárólag a számokra koncentrál? Egy matematikai összeget.

2020. 03. 03. 06:00:00

Az aktív szenes szűrőbetét funkciója, hogy a rajta keresztülfolyó vizet különböző kémiai reakciók segítségével tisztábbá varázsolja, de a kálciumot és a magnéziumot bent megtartsa a szűrt vízben is. Az így nyert víz nem desztillált, ezt fontos kihangsúlyozni, mert a témában rengeteg félreértés kering az interneten.

2019. 02. 27. 05:00:00

A mai világban egyre nagyobb figyelmet kapnak olyan hétköznapi tevékenységek, mint amilyen például a vízfogyasztás. Míg sok-sok évvel ezelőtt nem volt kérdés, hogy a csapvíz megfelelő minőségű-e, addig napjainkban igenis is nagy szükség van arra, hogy alaposan körbejárjuk ezt a témát. 

2018. 12. 28. 05:00:00

A víztisztítás különböző víztisztító betéteken keresztül valósul meg a vízszűrők belsejében. Ezért elmondható, hogy a vízszűrés lelkét a benne lévő betét adja. Ez az az alkatrész, amit meghatározott időnként cserélni kell, hiszen elhasználódik, beszennyeződik és nem lesz képes többé hatékonyan kiszűrni a szennyeződéseket. 

2018. 11. 23. 06:00:00

Aki csak kicsit is beleásta magát a témába, nagyon jól tudja, hogy egy víztisztító berendezés mennyi haszonnal járhat számunkra és hogy miért indokolt a használatuk. A víztisztítók egyik legfontosabb eleme a víztisztító szűrőbetét, melyen a víz keresztülhaladva megtisztul a különböző szennyeződésektől. 

2018. 06. 08. 06:00:00

A vízszűrő betétek gyakorlatilag a víztisztításra specializált készülékek lelkei. Nekik köszönhető az eredményes víztisztítás, s éppen ezért a karbantartásuk és cseréjük valódi prioritás. A víztisztítás fontossága nem képezheti vita tárgyát. Az ivóvíz bár az elnevezése alapján tökéletesen megfelel a fogyasztásra, ám valójában ez csak a látszat. Sokkal egyszerűbb és evidensebb lenne a helyzet, ha az illat és ízrontó anyagokon kívül, a vízben úszkáló szennyeződések láthatóvá válnának. 

2018. 05. 06. 05:00:00

Tudta, hogy az agy 90 százalékát víz alkotja? A jó közérzet, a koncentrálóképesség megőrzése és a hidratáltság érdekében tehát nagyon fontos, hogy elegendő vizet fogyasszunk a nap folyamán. Talán saját példájából is jól tudja, hogy az ásványvizes palackok hazacipelése már akár két személyre is igen problémás lehet. Nem véletlen, hogy egyre többek otthonában találhatóak meg csapra szerelhető vízszűrők vagy ennek az egyszerűbb, kancsós változata. 

2018. 04. 22. 06:00:00

Gondolt már arra, hogy szívesen lecserélné a palackos ásványvizeket? Vízszűrő segítségével az otthoni csapból folyó vizet is kristálytisztává varázsolhatja, és nem utolsó sorban megszabadíthatja a kellemetlen mellékíztől. De miért is ilyen fontos, hogy ügyeljünk a mindennapi folyadékbevitelre? Az emberi test 75 százaléka víz, és minden szervrendszer és szerv működésében kiemelt szerep jut neki. 

2018. 02. 28. 05:00:00

A vízszűrő egyetlen dologért felelős: a poharába csapolt víz tisztaságáért. Azok a rendszerek, melyek szűrőbetétek segítségével arra hivatottak, hogy megóvják önt a vezetékből folyó vízben úszkáló adalékoktól megannyi variációban kínálják magukat. Azaz kizárólag öntől függ, hogy milyen típus mellett teszi le a voksát. A választás természetesen nem könnyű, de ha fel tudja mérni egyedi igényeit, s azokat mérlegelve átlátja a leglényegesebb szükségleteit, akkor pillanatok alatt átvilágíthatja a különböző modellek közötti különbségeket.

Keresés