vízlágyító berendezések

vízlágyító berendezések
2016. 11. 23. 13:03:00

Vízkő a csövekben, vízkő a mosógépben, vízkő a mosogatógépben. Sajnos egyre több háztartásnak gyűlik meg a baja ezzel a problémával. Alapvetően a vízben kell ilyenkor keresni a problémát, mégpedig a keménységében. Ez sokak számára furcsán hangozhat, azonban így szoktuk jellemezni a víz nátriumtartalmát, amely a víz keménységét adja. Ha a vízben túl sok a Nátrium, akkor hamar meszesedés léphet fel, amely tönkreteszi háztartási gépeinket. A vízlágyító berendezések használata éppen ezért minden háztartásban ajánlott, ahol erősen meszes víz érkezik a betápból.

2016. 08. 26. 21:40:00
Nem mindegy, hogy milyen az adott háztartásban felhasznált víznek a minősége. Éppen ezért kiemelten kell figyelni arra, hogy az a lehető legtisztább legyen. A legnagyobb problémát a vízben található sok fertőtlenítő szer tudja okozni. A víztisztítás otthon főleg azokon a helyeken fontos, ahol a víz íze és szaga már szinte elviselhetetlen.
2016. 08. 26. 21:29:00
Az egészséges életmód egyik alapját képezi a teljesen tiszta víz fogyasztása. Ha azt tapasztalja, hogy a csapból engedett víz túlságosan zavaros, akkor bizony szükség lesz egy olyan berendezésre, amelyet online áruházunk oldalán megvásárolhat.
2016. 08. 14. 00:00:00
Ma már köztudott, hogy otthon is elő lehet állítani kristálytiszta vizet, ami nem tartalmaz vegyi és egyéb káros anyagokat. Mivel ezekre a termékekre egyre nagyobb a kereslet, így sok silány minőségű terméke található a piacon. 
2016. 08. 08. 00:00:00
Biztosan ön is látott már mosószer, vagy mosógép reklámot, amelyekben az adott termék erősségeit írják le. Ezek mellett, sokszor láthatók különféle vízlágyítók is, amelyek arra szolgálnak, hogy a felhasznált vízből, a vízkő ne rongálja a berendezést, vagy a csaptelepet. 
2016. 08. 04. 00:00:00
A megfelelő mennyiségű tiszta vízhez, több módon is hozzá lehet jutni, viszont azt nem mindenki tudja, hogy a vezetékes víz is lehet olyan tiszta, mint a palackozott ásványvizek. 
2016. 07. 31. 00:00:00
Sokan úgy gondolják, hogy nem fogyasztanak vezetékes vizet, hanem csak felhasználják, mondjuk főzésre, mosásra és tisztálkodásra. Részben igazuk van, hiszen a víz sok káros anyagot tartalmaz, viszont ez nem azt jelenti, hogy másképp, ezek nem juthatnak be a szervezetbe.
2016. 07. 25. 00:00:00
Az egészséges termékekre egyre nagyobb a kereslet, legyen az élelmiszer, tisztítószer, vagy bármilyen más szépészeti eszköz. Ezek mindegyikéhez könnyedén hozzá lehet jutni, de arról sem szabad megfeledkezni, hogy az egészséges víz mindenki számára elérhető kell legyen. 
2016. 07. 22. 00:00:00
Azzal nyílván mindenki tisztában van, hogy a vezetékes víz minősége, településenként és városonként változó lehet. Ez annak tudható be, hogy minden helyiség, más vízszűrő és tisztító telepekkel rendelkezik. 
2016. 07. 17. 00:00:00
Ma már sokan gondolkoznak azon, hogy nem fogyasztanak vezetékes vizet, hanem bolti, palackozott fajtát vesznek. Ez hosszú távon kicsit költséges feladat és ennél van egyszerűbb megoldás is.
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."