Menü

Víz, test, méregtelenítés

Használjon víztisztító berendezést!

Az egészséges élet alapja az egészséges víz

Az emberi test egy valódi „víz-gépezet”. A legtöbb éltető, és gyógyító folyamat, amely a testen belül zajlik kapcsolatban van a szervezet vízkészletével is. Az utóbbi évtizedben az orvostudomány egyre többet foglalkozik a test óriási öngyógyító képességével, és azzal is, hogy ez a képessége erősen a víz függvénye. A test ösztönösen tudja, hogyan tegye mindezt; igyekszik hosszan fenntartani fiatalságát, és ebben a víz kulcsfontosságú.

Az emberi test hány %-a víz?

Az emberi test több mint 70%-át víz alkotja. A vér több, mint 80%-a, az agy több, mint 75%-a, és a máj – döbbenetes – 96%-a vízből áll.

Az Aquasana vízszűrő készülékekkel első osztályú vizet állíthat elő szervezete számára.

Miért olyan fontos a tiszta víz a testünknek?

A testet alkotó sejtek működését elektromos jelek kontrollálják, melyeket az idegrendszer az agyból továbbít. Az idegrendszer valójában bonyolult, picike "vizes" utak rendszere. Ha az idegekben lévő folyadék állapota a dehidratáltság felé mozdul el vagy szintetikus kemikáliákkal, mérgező nehézfémekkel fertőzött, a létfontosságú jelzések eltorzulhatnak.

A víz főszerepet játszik az agy, és az egész idegrendszer működésében is. A megfelelő emésztés és tápanyag-felszívódás az egészséges víz bevitelén is múlik. Azért, hogy testünk képes legyen az élelmiszerekből felszívni az ásványi anyagokat, sok „jó” vizre van szüksége. A kalóriadús cukrok és a szénhidrátok gyorsabban felszívódnak, a tápanyagok víz nélkül pedig lassabban. Már csekély vízhiány esetén is tápanyag nélküli kalóriatöbbletet halmozhatunk fel az elfogyasztott ételekből.

Az energiaszintünkre is nagy hatással van az elfogyasztott víz mennyisége, és minősége. Klinikailag bizonyított, hogy csak 5% testfolyadék-szint csökkenés 25-30%-os energiaveszteséget okoz egy átlagos embernél, a 15%-os veszteség pedig halálos! A víz az, amelyet a máj arra használ, hogy zsírból energiát állítson elő. Becslések szerint a népesség döntő hányada szenved energia-szegénységben, kisebb vízhiány következtében. Az egészséges víz fokozott bevitele segíti az anyagcserét és elégeti a lerakódott zsírt… tehát több energiát és kevesebb zsírt eredményez.

A méregtelenítés is víz segítéségével zajlik

A méregtelenítés egyszerűen az egyik legfontosabb összetevője a hosszú, egészséges életnek… A méregtelenítés a jó vízre épül. A víz hozzájárul a méregtelenítési folyamatokhoz és a betegségek megelőzéséhez.

Hogyan készíthet egészséges, tiszta vizet olcsón?

Az Aqasana víztisztító készülékek garantáltan jobb vizet készítenek, mint a legtöbb palackozott ásványvíz! Használatuk olcsó, és néhány hónap alatt megtérül a kezdeti befektetés is.

Vásároljon nálunk első osztályú víztisztító berendezést!

Tartalomhoz tartozó címkék: Tudástár

Keresés