Vízszűrő a fürdőszobába

A fürdőszoba az a hely a lakásban, ahol a tisztálkodást végezzük és talán ez az a helyiség, ahol a legtöbb vízzel kerülünk kapcsolatba. Az itt folyó tiszta és egészséges víz alapvető feltétele a testi egészség megőrzésének. Sajnos ez sok háztartásban nincsen így. 

Egy megfelelő vízszűrő azonban biztosítja az Ön számára a klórmentes, ásványi anyagokban gazdag vizet a nap minden órájában. Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy milyen érzés hosszú ideig egy uszoda vizeiben tartózkodni. A medencékben található víz nem kis mennyiségben tartalmaz klórt. A hosszú ideig való érintkezés ezzel az anyaggal egyáltalán nem tesz jót a szervezetünknek.

Bevörösödik a szemünk, kemény és rugalmatlan lesz a hajunk, bőrünk pedig hamar kiszárad és viszketni kezd. Sokan nem tudják, de a fürdővíz is közel annyi klórt tartalmaz, mint egy uszoda medencéje. Éppen ezért fontos, hogy Ön is rendelkezzen otthonában egy megfelelő víztisztító berendezéssel, hiszen hosszú távon rengeteg fürdővízzel találkozik a bőrünk. Az éveken át való érintkezés a klóros vízzel rendkívül komoly hatással lehet az Ön bőrére.

Miért tusolna ilyen egészségtelen, klóros vízben, ha egy megfelelő vízszűrővel mindettől megszabadulhat? Az Aquasana zuhanyszűrő egy kiváló vízszűrő, amely kapható weboldalunkon és megmenti a klór 91 %-tól, amely a vízben található. A víztisztító berendezés segítségével ezentúl a klór sem a bőrén, sem pedig a tüdejében nem szívódik fel. Évek múlva is szép, egészséges bőrfelülettel fog rendelkezni és nem kell aggódnia a klór miatt többé.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vízszűrő Vízszűrők
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."