Vastalanítóval a vasmentes vízért

Vastalanítóval a vasmentes vízért

A vastalanító berendezés lényege, hogy vasmentessé varázsolja az ivóvizet. De miért is olyan lényeges ez? Sokak számára félreértésre adhat okot a tény, hogy a vas amúgy egészséges, akkor miért kéne mellőznünk vizeinkből? Valóban, a vas, mint ásványi anyag szükséges a szervezetünknek, de ezt táplálékkal tökéletesen tudjuk fedezni, extrém esetekben pedig kiegészítő hozzátáplálással biztosítani. A vízben jelentkező vas megannyi kellemetlenséget képes okozni.

 Könnyen felismerheti, ha néhány korty után fémes ízt érez, esetleg okkersárgás, feketés árnyalatú a pohárba kitöltött nedű. De ez még nem minden, bár önmagában már ezek a jellemzők is követelik a vastalanító jelenlétét. A vastartalom képes arra, hogy mosás után nyomot hagyjon a ruhákon, ezzel gyakorlatilag meghiúsítva a tisztítás folyamatát.

Fúrt kutak esetén érdemes már előre homokszűrésben gondolkodni, bár ez önmagában nem biztos, hogy teljes sikert hoz, de az oxidálással megtámogatott folyamat garantáltan megköti a víz vas tartalmát. A vas a vízművek működését is akadályozza, és ez akár kisebb létesítmény esetén otthoni környezetet is érinthet. A folyadék fogyasztásának mennyisége ráadásul mérvadó, valószínűleg az ön életében is.

A mennyiségi tényezők mellett, azonban prioritást élveznek a minőségi feltételek is. Fémes ízű, magas vas tartalmú, sárga színhatású italból nem valószínű, hogy szívesen elfogyasztana minimum napi kettő litert. Aggályai teljesen jogosak, de szerencsére a vastalanítónak hála már létezik problémájára praktikus, gyors, végleges megoldás.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."