Menü

Vastalanító szűrő

2018. 12. 04. 06:00:00

A vastalanító alkalmazásának lényegessége nem hóbortszerű, nem egy kósza ötlet, hanem egy igazán tudatos meglátás, felismerés. A vas roppantul hasznos az emberi szervezet számára, ez tény, ám nem mértéktelen mennyiségben. Sőt, vannak olyan helyzetek is, amikor konkrétan szükségtelen a jelenléte. 

2017. 10. 06. 05:00:00

A vastalanító szűrő segítségével eredményesen tisztíthatja meg ivóvizét a vasvegyületektől. Miért van ennek ekkora jelentősége? Számos fórumon olvashatja, hogy a vas mennyire egészséges a szervezetnek, tudható, hogy a vérképzésben is szerepet játszik, akkor miért kellene csökkenteni a mértékét? Természetesen a fenti állítások igazak, de a vas optimális bevitelét a legjobb, ha vagy táplálékon, vagy táplálékkiegészítőkön keresztül oldja meg, ugyanis ezek esetében szervezete csak nyerhet az áldásos anyagok jótékony hatásainak hála. 

2017. 09. 05. 05:00:00

A fúrt kutakból nyert víz esetén általános jelenség, hogy a folyadéknak túlságosan magas a vastartalma, ami egészségügyi, technológiai, esztétikai, és egyéb problémákat vet fel. A vastalanító szűrő, azonban képes ezt a kellemetlenséget tökéletes eredményességgel orvosolni. A vasszűrő készülék funkciója, hogy a vasban dúskáló vízből kinyerje a vasat, és a mangánt. Ha ivott már vöröses-barna színű, furcsa ízű vizet, akkor tudja, hogy mit jelent a vas áldásos jelenléte. 

2017. 08. 01. 06:00:00

A magas vastartalom a vízben nem csak esztétikai probléma, mivel megannyi egészségügyi panaszt is okozhat. A fúrt kutakból származó vizet például szinte biztos, hogy vastalanító szűrővel kell áttisztítani ahhoz, hogy fogyasztásra is alkalmassá váljon. A rendszer lényege, hogy az átfolyó vízből eltűnteti a vasat, és többnyire vele párhuzamosan a mangánt is. A teljesítmény nagymértékben függ a kiszűrni kívánt anyagok koncentrátumától, illetve a víznyomás nagyságától.

2017. 03. 17. 02:00:00

A vastalanító berendezés lényege, hogy vasmentessé varázsolja az ivóvizet. De miért is olyan lényeges ez? Sokak számára félreértésre adhat okot a tény, hogy a vas amúgy egészséges, akkor miért kéne mellőznünk vizeinkből? Valóban, a vas, mint ásványi anyag szükséges a szervezetünknek, de ezt táplálékkal tökéletesen tudjuk fedezni, extrém esetekben pedig kiegészítő hozzátáplálással biztosítani. A vízben jelentkező vas megannyi kellemetlenséget képes okozni.

2015. 11. 21. 08:00:00
A kútfúrás egy remek opció akár egy háztartás vagy egy ipari üzem vízellátására is. Azonban tudni kell, hogy igazán jó minőségű vízhez csak több száz méter mélységben juthatunk hozzá. Természetesen egy ilyen kút megvalósítása túl nagy költségekkel járna, főleg egy kis családi ház esetében, de szerencsére van egy gazdaságosabb megoldás is.

Keresés