Menü

Vastalanító szűrő

2018. 12. 04. 06:00:00

A vastalanító alkalmazásának lényegessége nem hóbortszerű, nem egy kósza ötlet, hanem egy igazán tudatos meglátás, felismerés. A vas roppantul hasznos az emberi szervezet számára, ez tény, ám nem mértéktelen mennyiségben. Sőt, vannak olyan helyzetek is, amikor konkrétan szükségtelen a jelenléte. Továbbá nem biztos, hogy a vízben lévő vas olyan formában van jelen, ami egészséges az emberi szervezet számára.

2017. 10. 06. 05:00:00

A vastalanító szűrő segítségével eredményesen tisztíthatja meg ivóvizét a vasvegyületektől. Miért van ennek ekkora jelentősége? Számos fórumon olvashatja, hogy a vas mennyire egészséges a szervezetnek, tudható, hogy a vérképzésben is szerepet játszik, akkor miért kellene csökkenteni a mértékét? Természetesen a fenti állítások igazak, de a vas optimális bevitelét a legjobb, ha vagy táplálékon, vagy táplálékkiegészítőkön keresztül oldja meg, ugyanis ezek esetében szervezete csak nyerhet az áldásos anyagok jótékony hatásainak hála. 

Továbbá az is kérdéses, hogy egyáltalán a szervezet számára egészséges és befogadható formában van-e jelen a vas a vízben???

2017. 09. 05. 05:00:00

A fúrt kutakból nyert víz esetén általános jelenség, hogy a folyadéknak túlságosan magas a vastartalma, ami egészségügyi, technológiai, esztétikai, és egyéb problémákat vet fel. A vastalanító szűrő, azonban képes ezt a kellemetlenséget tökéletes eredményességgel orvosolni. A vasszűrő készülék funkciója, hogy a vasban dúskáló vízből kinyerje a vasat, és a mangánt. Ha ivott már vöröses-barna színű, furcsa ízű vizet, akkor tudja, hogy mit jelent a vas áldásos jelenléte. 

2017. 08. 01. 06:00:00

A magas vastartalom a vízben nem csak esztétikai probléma, mivel megannyi egyéb kellemetlenséget is okozhat. A fúrt kutakból származó vizet például sok esetben vastalanító szűrővel kell áttisztítani ahhoz, hogy fogyasztásra is alkalmassá váljon. A rendszer lényege, hogy az átfolyó vízből eltünteti a vasat, és esetenként ezzel párhuzamosan a mangánt is. A teljesítmény nagymértékben függ a kiszűrni kívánt anyagok koncentrátumától, illetve a víznyomás nagyságától.

2017. 03. 17. 02:00:00

A vastalanító berendezés lényege, hogy vasmentessé varázsolja az ivóvizet. De miért is olyan lényeges ez? Sokak számára félreértésre adhat okot a tény, hogy a vas amúgy egészséges, akkor miért kéne mellőznünk vizeinkből? Valóban, a vas, mint ásványi anyag szükséges a szervezetünknek, de ezt táplálékkal tökéletesen tudjuk fedezni, extrém esetekben pedig kiegészítő hozzátáplálással biztosítani. A vízben lévő vas nem feltétlen a vasbevitel egészséges formája. A vízben jelentkező vas megannyi kellemetlenséget képes okozni.

2015. 11. 21. 08:00:00
A kútfúrás egy remek opció akár egy háztartás vagy egy ipari üzem vízellátására is. Azonban tudni kell, hogy igazán jó minőségű vízhez nem mindig jut hozzá az ember.

Keresés