Vastalanító szűrővel a vasmentes ivóvízért

Vastalanító szűrővel a vasmentes ivóvízért

A fúrt kutakból nyert víz esetén általános jelenség, hogy a folyadéknak túlságosan magas a vastartalma, ami egészségügyi, technológiai, esztétikai, és egyéb problémákat vet fel. A vastalanító szűrő, azonban képes ezt a kellemetlenséget tökéletes eredményességgel orvosolni. A vasszűrő készülék funkciója, hogy a vasban dúskáló vízből kinyerje a vasat, és a mangánt. Ha ivott már vöröses-barna színű, furcsa ízű vizet, akkor tudja, hogy mit jelent a vas áldásos jelenléte. 

Ebben az esetben az esztétikum már nem is annyira lényeges, ám az a tény, hogy a felfrissülést hozó nedű ihatatlan óriási gond, és orvosolandó probléma. A vasvegyületek már akkor is lerakódásokat okozhatnak, amikor még csak kis mennyiségben vannak jelen. A korrózió esélyének növekedését, és a bakteriális fertőzések kialakulását is nekik köszönheti. A vastalanító szűrő hatékonysága nem függ attól, hogy az átáramoltatott víznek mekkora a vastartalma.

Nyilvánvalóan a berendezés élettartama azért jelentős mértékben függ attól, hogy milyen nagyságú munkát kell elvégeznie. Ám a számok abszolút nem ijesztőek. Ha átlagos használatot veszünk alapul, melybe a regeneráló tisztítás is beletartozik, akkor a vastalanító szűrő kb. 5-8 évig üzemel. Ekkor is csak a kovakő, pirolox betét cseréje szükséges. Azaz kiválóan látszik, hogy a szűrő alkalmazása gazdaságos, beszerzése pénztárcabarát, és használata tökéletesen hatékony.

A regeneráló tisztítás gyakoriságát az áteresztett víz mennyisége, és vastartalma határozza meg. Ha a ki, és bemeneti pontok között nyomáscsökkenés tapasztalható, akkor eljött az ideje kicsit „felújítani” a rendszert. A visszamosás az alkalmazás során korlátlanul, a szükségleteknek megfelelően elvégezhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Vastalanító szűrő
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."