Menü

Vastalanító

Vastalanító
2019. 09. 17. 04:00:00

A vastalanító szűrő házilag megújíthatja a vízkortyolás pillanatait, pusztán annak köszönhetően, hogy kiszűri a cseppekből a felesleges, olykor elszínező hatású vasat. Erre napjainkban nagy szükség van, lévén globális víztisztítás ide vagy oda, azért a vezetékes alternatívában megannyi olyan anyag úszkál láthatatlanul, ami nem túlságosan kívánatos vagy önmagában, vagy a nagy mennyiségnek köszönhetően. 

2019. 09. 13. 08:00:00

A fúrott kút vastalanítása nem egy lehetséges opció, sokkal inkább olyan feladat, aminek az elvégzését nem hagyhatja ki, egészsége érdekében. 

2019. 07. 12. 09:00:00

Amennyiben nemrég arra lett figyelmes, hogy a csapból kifolyó víz átlátszó helyett sárgásbarna színű, akkor bizony minél előbb megoldást kell találnia a vastalanításra.

2019. 06. 25. 07:00:00

A folyamatosan növekvő közüzemi díjak miatt sokan döntenek a fúrt kutak használata mellett, hiszen tény, hogy sokkal gazdaságosabb alternatívát kínál. Azzal azonban már csak kevesen vannak tisztában, hogy ezzel kapcsolatban milyen járulékos feladatok adódnak, amiknek elvégzése, megoldása szükségszerű annak érdekében, hogy a csapból kifolyó víz makulátlanul tiszta legyen. 

2019. 04. 09. 07:00:00

A saját kútról történő vízellátás esetenként jó választás lehet. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy ilyenkor érdemes a víz tisztításáról a megfelelő szűrőkkel gondoskodni. DE legalább annyira fontos, hogy ezután figyeljünk a szűrőberendezésben elszaporodott baktériumok kezelésére is! A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tiszta víz körülbelül száz méter mélységnél érhető el leginkább. A legtöbben azonban túl költségesnek tartják az ilyen mély kút fúrását, így a normál kútmélységgel is beérik. 

2018. 12. 04. 06:00:00

A vastalanító alkalmazásának lényegessége nem hóbortszerű, nem egy kósza ötlet, hanem egy igazán tudatos meglátás, felismerés. A vas roppantul hasznos az emberi szervezet számára, ez tény, ám nem mértéktelen mennyiségben. Sőt, vannak olyan helyzetek is, amikor konkrétan szükségtelen a jelenléte. Továbbá nem biztos, hogy a vízben lévő vas olyan formában van jelen, ami egészséges az emberi szervezet számára.

2018. 10. 19. 07:00:00

A vastalanítás, ivóvíz esetén prioritást élvez, ám kevesen tudják a miérteket. Miért annyira lényeges a vastartalommal foglalkozni és hogyan lehet cselekedni a felesleges vas eltávolításának érdekében? A vasról nyilvánvalóan ön is sokat hallott, mármint a szervezet számára hasznosítható variációról. Kérdés, hogy az ivóvízben egyáltalán a szervezet számára egészséges formában fordul-e elő a vas?

2017. 10. 06. 05:00:00

A vastalanító szűrő segítségével eredményesen tisztíthatja meg ivóvizét a vasvegyületektől. Miért van ennek ekkora jelentősége? Számos fórumon olvashatja, hogy a vas mennyire egészséges a szervezetnek, tudható, hogy a vérképzésben is szerepet játszik, akkor miért kellene csökkenteni a mértékét? Természetesen a fenti állítások igazak, de a vas optimális bevitelét a legjobb, ha vagy táplálékon, vagy táplálékkiegészítőkön keresztül oldja meg, ugyanis ezek esetében szervezete csak nyerhet az áldásos anyagok jótékony hatásainak hála. 

Továbbá az is kérdéses, hogy egyáltalán a szervezet számára egészséges és befogadható formában van-e jelen a vas a vízben???

2017. 09. 05. 05:00:00

A fúrt kutakból nyert víz esetén általános jelenség, hogy a folyadéknak túlságosan magas a vastartalma, ami egészségügyi, technológiai, esztétikai, és egyéb problémákat vet fel. A vastalanító szűrő, azonban képes ezt a kellemetlenséget tökéletes eredményességgel orvosolni. A vasszűrő készülék funkciója, hogy a vasban dúskáló vízből kinyerje a vasat, és a mangánt. Ha ivott már vöröses-barna színű, furcsa ízű vizet, akkor tudja, hogy mit jelent a vas áldásos jelenléte. 

2017. 08. 01. 06:00:00

A magas vastartalom a vízben nem csak esztétikai probléma, mivel megannyi egyéb kellemetlenséget is okozhat. A fúrt kutakból származó vizet például sok esetben vastalanító szűrővel kell áttisztítani ahhoz, hogy fogyasztásra is alkalmassá váljon. A rendszer lényege, hogy az átfolyó vízből eltünteti a vasat, és esetenként ezzel párhuzamosan a mangánt is. A teljesítmény nagymértékben függ a kiszűrni kívánt anyagok koncentrátumától, illetve a víznyomás nagyságától.

Keresés