Valós értékek vagy átverés a háztartási víztisztító?

A háztartási víztisztító egy megosztó eszköz. Sokan már nem is tudnák elképzelni az életet nélküle és vannak, akik elvből elutasítják a használatát. Az utóbbi csoport tagjai általában nem néznek utána pontosabban annak, hogy mi okból is hasznos a háztartási víztisztító, milyen az a víz, ami a csapból folyik és hogyan is működik maga az eszköz. 

A víztisztítók hatékonyságát laboratóriumi vizsgálatok és helyszíni elektrolízises vagy más jellegű teszek is alátámasztják, így a szakértőknek, ha hinni lehet – márpedig miért ne lehetne – akkor egyöntetűen az a véleményük, hogy a háztartási víztisztítók sokat javítanak a használati és az ivóvíz minőségén. A csapból folyó víz átment egy nagy tisztításon, ugyanakkor a tisztántartásához klórt használnak és a csövekben lerakódott szennyeződések sem segítenek a megfelelő összetétel megtartásában.

A csapból folyó víz ásványi anyag tartalma és egyéb anyag tartalma sok esetben magas. Hiába nem lép ki a fogyaszthatóság határán, hosszú távon nem biztos, hogy jót tesz a kérdéses minőségű víz fogyasztása. A háztartási víztisztítók ezt az amúgy nem kimondottan káros vizet nagymértékben feljavítják. Kiszűrik a felesleges anyagokat, a kórokozóknak és az azokat irtani hivatott klórnak esélye sincs a szervezetbe jutni.

A háztartási víztisztítóknak több fajtája létezik, lehet csapra szerelhető típust választani vagy olyat, amit a rendszer legelső olyan pontjára szerelnek fel, mely a fogyasztói oldalon található. A víztisztítón átfolyt víz tiszta, illata semleges, íze finom és friss, mivel a klórtól és egyéb anyagoktól mentes.

A tisztított víz nem csak a szervezet számára jobb, üdítőbb hatású, de a mosás, mosogatás során nem képez annyi vízkövet, a teljes csatornahálózatunk fellélegezhet. Azok, akik szerint csak egy felesleges divateszköz, valószínűleg nem számoltak ezekkel a tényekkel.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Háztartási víztisztító
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."