Üdv vízlágyítás, viszlát vízkő!

Üdv vízlágyítás, viszlát vízkő!

Magyarország kemény vizeiről híres. Ezt már nagyjából mindenki tudja, de ami még ennél is biztosabb, hogy az emberek nagy hányada a saját bőrén tapasztalta. A vízlágyítás segítségével kihúzhatja a szőnyeget a vízkőképződés réme alól, ezzel megszüntetve egy súlyos, olykor komoly károkat okozó problémát. A vízkő ugyanis természetes velejárója természetes vizeinknek. A bennük található sók, hő hatására kicsapódnak. 

Ezek, a fogyasztásra egyébként veszélytelen anyagok az ipari tisztítást követően is helyben maradnak, azaz a csapból folyó, ivóvíz minőségű folyadék kiválóan alkalmas arra, hogy a hőhatással dolgozó készülékekben vízkő réteget képezzen. Ez egyszerű fizika: a sók kicsapódása vízkő keletkezéséhez vezet. Ez a szikla szilárd felület, azonban megannyi kellemetlenséget, sőt komoly nehézséget okozhat.

Biztosan ön is tapasztalta már, hogy a kávéfőzője egy idő után határozottan nehezen hajlandó lefőzni a napi betevő feketét. Ha villanybojlerrel áldoz a vízmelegítés oltárán, akkor szintén közelről ismerheti az elduguló tartály jelenségét, amikor hihetetlen magas energiaszámlák társaságában, egyszerűen képtelen a berendezés normálisan ellátni a feladatát, azaz felmelegíteni a vizet. A fent felsorolt példák csak cseppek a tengerben.

A vízlágyítás egyszerűen, gyorsan, és könnyen tesz pontot a dolog végére. Mivel a vízből kiszűrésre kerülnek azok az anyagok, melyek később aztán hő hatására kővé válnak, így teljesen megszüntetheti a vízkő képződését, ezzel együtt a vele járó idegőrlő nehézségeket. Ezzel nem csak idegei állapotát, hanem berendezési tárgyai egészségét is megóvhatja, elfelejtve a kávéfőző ecetezését, vagy épp a bojler tartályának cseréjét.

Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."