Menü

Tömjén - Frankincense doTERRA olaj - ellazít, csökkenti a gyulladást, szépíti a bőrt

Ár:
36.400 Ft (28.661 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 2.400 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Így juthat hozzá további 20 - 30 % kedvezményhez minden doTERRA termékünkre

A Frankincense olajat megvásárolhatja úgy is, hogy itt végigmegy a vásárlási folyamaton, de van módja annak is, hogy 20-30 %-kal olcsóbban jusson hozzá a doTERRA termékekhez. Kattintson a következő linkre, ami doTERRA hozzánk tartozó oldalára vezeti Önt. Amennyiben regisztrál és itt vásárolja meg a kívánt terméket, akkor azzal bekerül a törzsvásárlóink közé és automatikusan 20-30 %-kal kedvezőbben szerezhet meg minden doTERRA terméket. (A regisztrációkor vásárolni kell egy minimum 25 € -s kezdőcsomagot, ami további hasznos doTERRA termékeket tartalmaz, de a regisztráció a későbbiekben semmilyen kötelezettséggel nem jár! ) Ehhez kérjük kattintson ide és vásároljon a LUPO VITA KFT és a doTERRA közös oldalán! Ha nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, akkor kérjük folytassa a vásárlást ezen az oldalon!

A doTERRA Tömjén Frankincense olaj termékleírása

Az egyik legtöbbre értékelt és legbecsesebbnek tartott esszenciális olaj, a tömjén jótékony egészségre gyakorolt hatásai rendkívüliek. Amellett, hogy már az Újszövetség is említést tesz róla, a babilóniaiak és az asszírok rendszeresen égették vallási szertartásaikon, az ősi egyiptomiak pedig a parfümöktől a bőr megnyugtatását szolgáló balzsamokig számos célra alkalmazták a tömjéngyantát. Ezek az évszázados ismeretek mind hozzájárultak a tömjén modern felhasználási módjainak kialakulásához. Csillapító és szépítő tulajdonságai miatt gyakran használják a bőr megfiatalítására és megnyugtatására.

A Tömjén elsődleges előnyei

  • A bőrt tisztává és bársonyosan simává teszi, egyúttal csökkenti a bőrhibák megjelenését is
  • Meleg, tiszta aromája segít ellazulni

A doTERRA Tömjén olaj használati módjai 

Egy-egy hosszú nap után dörzsöljön a kezébe tömjén esszenciális olajat, hogy kellemes melegséggel töltse el és megnyugtassa bőrét.

Alkalmazza külsőleg, hogy segítsen csökkenteni a bőrhibák megjelenését.

A doTERRA Tömjén olaj használati utasítása

Párologtatva: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.

Belsőleg: Adjon egy cseppet ételéhez.

Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal.

Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal.

Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

FIGYELMEZTETÉS

Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. Használat után kerüljük a napfényt vagy UV-sugárzást legalább 12 órán keresztül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: doterra, frankincense, tömjén

Keresés