Tisztított vízzel, az egészségért

Tisztított vízzel, az egészségért

A tisztított víz csak jótékony hatást gyakorolhat a szervezetére, így érdemes a víztisztítás érájával megismerkednie. A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása elengedhetetlenül fontos az egészséges vitalitáshoz. Még a csapból is ez folyik, ám amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy nem kizárólag a mennyiség az, ami mérvadó, hanem a minőség is prioritást élvez. Az már hatalmas eredmény, ha ön jobbára vizet fogyaszt, hiszen így, egy óriási lépést tett egészségének megőrzése érdekében. 

Ám ezen a ponton jó, ha egy kicsit a téma mélyére merül, hogy még fokozni tudja a szervezetét érő pozitív hatásokat. A tisztított víz beltartalmi értéke ugyanis össze sem hasonlítható a csapból folyó ivóvíz tulajdonságaival. Természetes, ha azt gondolja, hogy utóbbival nincsen gond, hiszen bevizsgált körülményekből érkezik háztartásába, a klórozott, tehát kezelt víz.

A klóros tisztítást, azonban jó, ha nem keveri össze a professzionális szűrőberendezéseken keresztül átfolyatott, tisztított vízzel. Mert míg előbbi esetében annyi történt, hogy a súlyosan kártékony bacilusok elszaporodásának megakadályozása érdekében klórral kezelték az ivóvizet, addig utóbbi szituációban egy minden káros mikroorganizmustól megszűrt, a szó nemes értelmében tiszta vizet kap, amely maximálisan támogatja egészségét.

A tisztított vízben sem elszíneződést kiváltó molekulák, sem az ízélményt negatívan befolyásoló illatanyagok nem kapnak helyet, de a vas, mangán, ólom, és egyéb anyagok is a szűrőkön kívül maradnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a háztartásában használt ivóvíz olyan magas minőséget képvisel, mely minden téren meghálálja önmagát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztított víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."