Menü

Tisztított vízzel, az egészségért

Tisztított vízzel, az egészségért

A tisztított víz csak jótékony hatást gyakorolhat a szervezetére, így érdemes a víztisztítás érájával megismerkednie. A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása elengedhetetlenül fontos az egészséges vitalitáshoz. Még a csapból is ez folyik, ám amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy nem kizárólag a mennyiség az, ami mérvadó, hanem a minőség is prioritást élvez. Az már hatalmas eredmény, ha ön jobbára vizet fogyaszt, hiszen így, egy óriási lépést tett egészségének megőrzése érdekében. 

Ám ezen a ponton jó, ha egy kicsit a téma mélyére merül, hogy még fokozni tudja a szervezetét érő pozitív hatásokat. A tisztított víz beltartalmi értéke ugyanis össze sem hasonlítható a csapból folyó ivóvíz tulajdonságaival. Természetes, ha azt gondolja, hogy utóbbival nincsen gond, hiszen bevizsgált körülményekből érkezik háztartásába, a klórozott, tehát kezelt víz.

A klóros tisztítást, azonban jó, ha nem keveri össze a professzionális szűrőberendezéseken keresztül átfolyatott, tisztított vízzel. Mert míg előbbi esetében annyi történt, hogy a súlyosan kártékony bacilusok elszaporodásának megakadályozása érdekében klórral kezelték az ivóvizet, addig utóbbi szituációban egy minden káros mikroorganizmustól megszűrt, a szó nemes értelmében tiszta vizet kap, amely maximálisan támogatja egészségét.

A tisztított vízben sem elszíneződést kiváltó molekulák, sem az ízélményt negatívan befolyásoló illatanyagok nem kapnak helyet, de a vas, mangán, ólom, és egyéb anyagok is a szűrőkön kívül maradnak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a háztartásában használt ivóvíz olyan magas minőséget képvisel, mely minden téren meghálálja önmagát.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztított víz

Keresés