Tisztított víz – út az egészség felé

A test több mint 70 százaléka vízből áll, a víz tartja mozgásban a szervezetünket, a víz különféle módokon távozik szervezetünkből, ezért nagyon fontos az is, hogy pótoljuk azt.

Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű vizet viszünk be a szervezetünkbe, hiszen ha testünk alapja a víz és ha az nem a megfelelő minőségű, akkor szervezetünk sem működik tökéletesen. A tiszta víz a szervezet oldószere és szállítója is, a víz segíti ugyanis a tápanyagok felszívódását, és a vitaminok szállítását is. Átlagosan napi 2,5-3 liter tiszta víz elfogyasztására van szükség, ez akkor növekszik, ha intenzíven sportolunk vagy valami miatt túl sokat izzadunk.

Az óriási környezetszennyezésnek köszönhetően ma már szükséges, hogy mi magunk gondoskodjunk az elfogyasztott víz minőségéről. Sokan emiatt palackozott ásványvizet fogyasztanak, ami jó, de lehet hogy hosszú távon nem egy megtakarítási módszer, sőt, a rengeteg eldobott műanyag palackkal Ön is szennyezi a környezetet.

Hosszú távon sokkal jobb megoldásnak bizonyul, ha a tisztított víz egy víztisztító készüléken keresztül jut el Önhöz. Ma már nagyon sokféle víztisztító készüléket ismerünk, amely azért fontos, mert így már mindenki számára elérhető a tisztított víz. Régebben az volt a probléma, hogy a víztisztítók nagyon drágák voltak, ma már egyre több mindenki számára elérhetőek.

A vízszolgáltatók természetesen kezelik a vizet, ez azonban nem bizonyul elégnek. Sőt, a probléma általában abban áll, hogy a víz klóros lesz, ami szintén káros a szervezetnek. A klór ugyanis nem csak a vizet fertőtleníti, de a szervezetet is, káros hatással van a bélflórára, a klór tönkreteszi a bélflórát és vitaminhiányt is okoz. A tisztított víz lehetőséget ad arra, hogy szervezetünkbe mindig a megfelelő minőségű víz jusson el, amellyel tulajdonképpen egy lépéssel közelebb kerülhetünk az egészséges élethez.  

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Tisztított víz
Szállítás, Garancia

60-90 napos
pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes kiszállítás
39.000 Ft felett!

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Simple Pay fizetés

 

Like-olj te is!
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."