Menü

Tiszta vizet adnak a víztisztító berendezések

A víz alkotja szervezetünk kétharmad részét és ismert, hogy víz nélkül rövidebb ideig bírja a szervezetünk, mint élelem nélkül. Az emberi agy 95% víz, a vérnek több mint 80%, a tüdő 90%. Amennyiben csak 2%-ban csökken testünk vízmennyisége, úgy már jelentkeznek a kiszáradás első jelei: csökken a figyelem, memóriazavarok. A nem elegendő vízivás, ami enyhe kiszáradást okoz, gyakran jelentkezik fejfájásként és fáradtságként is. Azt mondják, hogy amikor az ember szomjas, az már az enyhe kiszáradás jele. 

Amerikai statisztika szerint, az emberek 75% enyhén dehidrált állapotban éli mindennapjait. Valószínűleg, az európai átlag sem sokkal jobb. Amikor azt hallom, hogy … én nem iszok vizet, csak sört, vagy csak kólát, végigfut a hátamon a hideg, hogy mi lehet ennek az embernek a testében. Szerencsénk, vagy szerencsétlenségünk, hogy testünk nagyon toleráns és tűrőképessége igen nagy. A piacon különféle víztisztító berendezések kaphatók, amelyek attól függően, hogy milyen szűrővel ellátottak, a csapi víznél mindenképp jobb minőséget adnak.

Annak ellenére, hogy a víztisztító berendezések jól használhatók, egy időben nagy divat volt az ásványvíz fogyasztása, ma is igencsak népszerűsítik. De a legújabb vélemények szerint az ásványvíz nem mindennapi ivóvíz. Természetesen fokozott izzadáskor, vagy egyéb ásványi anyag vesztéskor a szervezet valamennyit tud hasznosítani a vízben lévő szervetlen ásványokból, de a csapvíznek kellene az igazi ivóvíznek lennie. Az ásványvizeket gyakran CO2-al dúsítják, ami viszont a szervezet savasodását segíti, tehát ez sem túl jó megoldás. 

Címkék: Víztisztító berendezések

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító berendezés

Keresés